Maak kans
op een warmtepomp

Direct toegang tot onze online toolbox?

Registreer je nu, maak kans een gratis warmtepomp of een van de kortinsvouchers. Wie weet komt een van onze accountmanagers langs met de fysieke toolbox met een leuke attentie.

Direct aanmelden
De perfecte warmtepomp voor jouw klant

Bezig met nieuwbouw of renovatie? Onze warmtepompen verwarmen en koelen met duurzame energie. Bekijk ons assortiment warmtepompen.

Bekijk alle warmtepompen

Partners in zorgeloos comfort

STIEBEL ELTRON zorgt dus voor extra gratis kennis in jouw toolbox en is jouw partner in het gehele proces. Uiteraard zijn onze warmtepompen efficiënt, fluisterstil en betrouwbaar. Maar nog belangrijker, je krijgt er bijna 50 jaar aan warmtepomp kennis en ervaring bij. Deze kennis delen we met je in whitepapers, trendartikelen, webinars, events en onze online toolbox. 

Zo kun jij zorgeloos en comfortabel jouw ambities als installateur waarmaken. Want uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: de juiste duurzame oplossing voor elke klant. Een belofte die wij alleen samen met jou kunnen verwezenlijken. Waarom zorgeloos comfort? Omdat een klant met een warmtepomp van STIEBEL ELTRON niet hoeft in te leveren op comfort. Daarnaast maken we de installatie zo makkelijk mogelijk en ook na de installatie staan we nog steeds voor jou en je klant klaar. Jouw warmtepomppartner in het gehele proces.

Mogen we jou welkom heten als onze partner voor zorgeloos comfort?

Ik wil gratis kennis in mijn toolbox én partner worden van STIEBEL ELTRON!Registreer nu!