STIEBEL ELTRON deelt kennis met studenten

#stiebeleltron

Ben jij student of docent en ben je voor een scriptie, werkstuk of lesmateriaal op zoek naar informatie over duurzame energie? Zoek je meer informatie over de werking van een warmtepomp? Wil je gebruik maken van afbeeldingen en schema’s? Of wil je in een film zien hoe een warmtepomp werkt? Dan ben je bij STIEBEL ELTRON Nederland aan het juiste adres! Wij delen onze jarenlange kennis graag met je. De informatie op deze pagina mag je vrij gebruiken. We zouden het natuurlijk wel leuk vinden als je ons op social media even een like geeft, ons gaat volgen en ons intagt als je iets over ons plaatst. #stiebeleltron #stiebeleltronnederland

Volg STIEBEL ELTRON Nederland op social media en mis niets!


·         LinkedIn

·         Facebook

·         Twitter

·         Instagram

·         YouTube

 

STIEBEL ELTRON Nederland erkend leerbedrijf!

Onze collega’s Mathijn en Sander gaan een tweejarige opleiding doen aan het Koning Willem 1 College. Het is daarvoor nodig dat STIEBEL ELTRON Nederland een erkend leerbedrijf is. En dat zijn we! Een titel om trots op te zijn. De erkenning van het leerbedrijf is toegekend voor de opleiding Technicus Engineering.

Deze erkenning waarderen wij enorm, want daarmee onderstrepen wij als STIEBEL ELTRON Nederland het belang van het opleiden van jonge mensen voor het vak.  

Handige tools

Onze kennis delen we graag. Ook online willen we je graag van dienst zijn. Daarom hebben we talloze handige online tools. Voel je vrij om deze te gebruiken!

Je vindt onze tools hier.

Naar de tools

STIEBEL ELTRON producten zijn "Made in Germany": warmtepompenverwarmingstechniek, integrale ventilatiesystemen en de daarbij behorende boilertechniek behoren tot het productportfolio. Meer informatie - bekijk dan nu de video.

Warmtepompen: gratis warmte uit lucht, bodem of water

Warmtepompen halen warmte uit de bodem, het grondwater of de lucht om water en je huis te verwarmen.

Voordelen warmtepomp:

  • Tot 50% minder stookkosten
  • Energiebesparing, zelfs bij een buitentemperatuur van -20 °C
  • Ecologisch verwarmen zonder CO2-uitstoot ('nulemissieverwarming' bij gebruik van groene stroom)

Hoe werkt een warmtepomp?

  • Een warmtepomp zet omgevingsenergie om in warmte voor een woning. De warmtepomp onttrekt warmte uit het water, de bodem, de buitenlucht of de afvoerlucht door middel van een verdamper, en geeft deze dan via een condensor af aan het verwarmingssysteem.
  • Het rendement van een warmtepomp is zeer hoog: met één deel elektriciteit wekt hij tot 6 delen warmte op! Het verbruik van de warmtepomp is dan ook zeer laag ten opzichte van de klassieke ketels, die met één deel gas slechts één deel warmte opwekken. 
  • De warmtepomp werkt dus een deel op elektrische energie en een groot deel op groene energie, en is zo een zeer interessante alternatieve verwarming. De warmtepomp heeft de elektrische energie nodig om de lage temperaturen uit de omgeving naar een hoog temperatuurniveau te brengen voor de verwarming en warm water.

Hoe werkt een warmtepomp? In deze video ontdek je de werking van een warmtepomp. Klik hier en ontdek de warmtepomp werking!

Beeldmateriaal

Heb je beeldmateriaal nodig voor je werkstuk, scriptie of als lesmateriaal, neem dan een kijkje bij ons beeldmateriaal. Staat er niet bij wat je zoekt, kijk dan even bij de productpagina's. Daar staan bij ieder product foto's om te downloaden. Zoek je iets anders? Neem dan even contact met ons op.
We helpen je graag.

Beeldmateriaal