De nieuwe website van STIEBEL ELTRON - innoverend net als haar imago.

De surfer die de nieuwe website van STIEBEL ELTRON bezoekt, komt meteen terecht in de innoverende wereld van de leider op het gebied van duurzame energie.

STIEBEL ELTRON werkte samen met het Duitse online agency Denkwerk aan de ontwikkeling van de nieuwe website. Het resultaat spreekt aan door een aangenaam visueel concept, een strak design en een vloeiende en intuïtieve navigatie. De nieuwe, dynamische en moderne interface vergemakkelijkt het vinden van informatie voor de gebruiker. Bovendien is de website zeer toegankelijk op tablet of smartphone dankzij een responsive design.

De website informeert en adviseert de gebruiker over de verschillende verwarmingssystemen. Hij begeleidt hem vanaf de beginfase van zijn project en informeert hem over alle mogelijkheden.

Ook aan de professional is gedacht. Vakspecialisten kunnen veel informatie halen uit de nieuwe website. Deze bevat nieuwe thema’s, zoals smarthome, installatietips en tools... De productdocumentatie onderging een heuse metamorfose, alle tools en documentatie zijn te vinden op een overzichtelijke pagina.

Naast de nieuwe website heeft STIEBEL ELTRON ook een eigen YouTube-kanaal en een bedrijfspagina op LinkedIn. Ook is STIEBEL ELTRON actief op Twitter, Instagram en Facebook.

Wacht niet langer, en kijk snel op www.stiebel-eltron.nl