Welkom bij STIEBEL ELTRON, fijn dat je er bent!

Wij geloven sinds 1924 in een duurzame toekomst en deze maken we samen met jou mogelijk. Alles wat we doen staat in het teken van het ontwikkelen van hybride & all-electric producten voor jou én de toekomstige generaties. Zo maken we samen met jou stap voor stap de transitie naar duurzame energie. Wij zijn ervan overtuigd dat op weg naar de toekomst, jij niet in hoeft te leveren op comfort. Wij maken de stap naar duurzame energie zo zorgeloos en comfortabel mogelijk.

De perfecte warmtepomp voor jou

Bezig met nieuwbouw of renovatie? Onze warmtepompen verwarmen en koelen met duurzame energie. Wil jij weten hoe een warmtepomp werkt? Welke verschillende soorten er zijn? Of weten welke warmtepomp bij je past?

Alle informatie over warmtepompen
Maak kans op een gratis warmtepomp!

Wij willen jou de kans bieden om een gratis warmtepomp te winnen, zodat jij kunt overstappen naar een duurzame oplossing. Niet meer druk maken om de hoge gasrekening, maar zorgeloos en comfortabel op de bank zitten. Bekijk de voorwaarden.

Doe de ‘Welke warmtepomp past bij mij’ check

Een warmtepomp uitzoeken doe je niet zomaar. Wist je bijvoorbeeld dat je huis veel invloed heeft op welke warmtepomp het beste bij je past? We hebben een simpele tool gemaakt voor je. Aan het eind krijg je gratis advies over welke warmtepomp een perfecte match is voor jou.

Onze blogs

Wij informeren je graag over onze producten maar daarnaast geven wij ook graag tips. Bekijk onze blogs.

Bekijk al onze blogs