HELDERE VISIE: Nieuwe mogelijkheden voor bij u thuis

HELDERE VISIE VOOR EEN NIEUW DENKEN

Bij uw beslissing voor efficiënte Haustechnik heeft u veel keuze!


Wij van STIEBEL ELTRON hebben altijd al een heldere visie op technische vooruitgang gehad. Wat ons drijft, is onze houding om niet snel genoegen te nemen met wat we bereikt hebben. Waarom? Omdat alleen een nieuwe, innovatieve manier van denken ons als bedrijf en u als onze partner en klant verder brengt.

Wij bieden u talrijke mogelijkheden, waarmee u uw huis toekomstbestendig kunt maken. Hier komt veel bij kijken: warmte, warm water en het milieu. Hierin investeren wij als bedrijf graag onze totale energie en passie voor u.
 

De uitdagingen zijn groot en de toekomst behoort toe aan Green Tech:

 • de eisen aan energieefficiëntie stijgen door juridische randvoorwaarden: de energiebehoefte van onze huizen voor verwarming en warm water moet verder teruggebracht worden
 • de gebouwen en hun schil hebben innovatieve Haustechnik nodig
 • bronnen van olie en gas zijn eindig
 • de keuze voor groene energie ondersteunt de energietransitie 

Investeringen in de toekomstbestendigheid van uw woning betalen zich terug – voor u en voor het milieu.


Welke functies moet uw Haustechnik bieden?
(U kunt 1 – 4 functies kiezen.)    

WARM WATER

STIEBEL ELTRON biedt efficiënte oplossingen sinds 1924. Wij maken een onderscheid in 2 uitgangspunten:

Hoe kunt u efficiënt in de keuken over warm water beschikken?
Welke producten brengen water naar het kookpunt?

VERWARMING

STIEBEL ELTRON levert warmtepomp verwarmingssystemen gebaseerd op duurzame energie voor diverse toepassingen. Onze product range omvat tevens elektrische verwarmingstoestellen voor het verwarmen van individuele ruimten.

Wat maakt toekomstbestendige verwarmingstechniek mogelijk?
Welke duurzame producten en oplossingen bieden we aan?
Hoe kan ik individuele ruimten tijdelijk en efficiënt verwarmen?

VENTILATIE

STIEBEL ELTRON levert geavanceerde ventilatietechnologie voor een aangenaam binnenklimaat, voor warmteterugwinning en veel meer. We onderscheiden het volgende:

 • centrale ventilatiesystemen – bijvoorbeeld voor de ventilatie van uw nieuwe woning. Onze meest krachtige all-rounders zijn geïntegreerde ventilatiesystemen. Deze bieden warm water, verwarming, ventilatie en koeling – met één enkel toestel.
 • decentrale ventilatiesystemen – bijvoorbeeld voor het uitbreiden van bestaande installaties.

KOELING

STIEBEL ELTRON levert lokale en centraal geïnstalleerde airco’s om uw woning te koelen. Eventueel kunt u ook koelen met een warmtepomp. Gebruikmaken van groene stroom is, uiteraard, de beste optie als het gaat om onze systemen.

Kan ik koelen met een warmtepomp?

WARM WATER, VERWARMING, VENTILATIE, KOELING

STIEBEL ELTRON levert compacte, integrale ventilatie units – geweldige all-rounders die voorzien in warm water, verwarming, ventilatie en koeling voor uw woning en een bijdrage leveren aan uw individuele energie transitie.

Welke handige functies heeft de LWZ 504?
Is een combinatie met een fotovoltaïsch systeem mogelijk?


HELDERE VISIE VOOR GREEN TECH

Onze drive is groen - en zeer efficiënt.


Eerder dan anderen hebben wij erkend dat elektriciteit de energiebron van de toekomst is. Groene stroom uit zon, wind en waterkracht is duurzaam en milieuvriendelijk.

Wij hebben al sinds onze oprichting een heldere visie inzake de ontwikkeling en productie en we vervaardigen uitsluitend door elektriciteit aangedreven producten – Haustechnik-oplossingen, die groen en zeer efficiënt zijn.

Daarom vertrouwen wij op elektriciteit:

 • Toekomstbestendige warmtepompen-verwarmingstechniek zet gratis in de natuur opgeslagen zonnenenergie uit de aarde, water en lucht om in bruikbare warmte voor uw huis.
 • De stroom, die nodig is voor het functioneren van onze producten, wordt steeds groener
 • Hoe efficiënter een product werkt, hoe minder stroom überhaupt nodig is


Stroom is toekomstbestendig, in toenemende mate groen en put geen bronnen uit.

"De energietransitie is een uitgemaakte zaak. Het aandeel van groene stroom groeit, dit wordt de primaire energiebron van de toekomst."
STIEBEL ELTRON

Nieuwste technologie voor uitstekende efficiëntie – daarmee kunt ook u met een gerust geweten op stroom inzetten:

 

Bijvoorbeeld warmtepompen:
Uit één deel stroom haalt u – door de in de omgeving aanwezige warmteenergie – tot wel vijf delen gebruikswarmte.


HELDERE VISIE VOOR INNOVATIE EN KWALITEIT

Wie bouwt aan de toekomst, kan vandaag al in het 'morgen' leven.


Wij behoren met ons Duitse moederbedrijf tot de toonaangevende Duitse Haustechnik-aanbieders. Als familiebedrijf streven wij met onze ingenieurs en andere medewerkers naar een heldere visie voor hoge innovatiekracht. 

„Onze know-how zit in werkelijk al onze producten, van mini-doorstromers tot verwarmingstechniek op basis van duurzame energie.“
STIEBEL ELTRON

Oplossingen, die product na product overtuigen


 • Rondom het huis:
  Innovatieve productoplossingen voor alle technische functies gerelateerd aan uw huis: warm water, warmte, ventilatie, koeling
 • Duitse engineering:
  Als leider in innovatie richten we ons van de productontwikkeling tot productie consequent op onze eigen know-how.
 • Kwaliteit als basis voor duurzaamheid:
  Toonaangevende innovaties en uitstekende afwerking vormen de basis van het succes van ons bedrijf. Wij vertrouwen wereldwijd op Duitse engineering – en we zijn trots op onze producten "Made by STIEBEL ELTRON“.
 • Betrouwbaarheid voldoet aan visie:
  Ook bij onze service en diensten geldt betrouwbaarheid: van advies tot onderhoud begeleidt STIEBEL ELTRON haar partners in de verkoop, architectuur en bouwsector.

Wij zijn ervan overtuigd dat energie-efficiënte, intelligente en milieuvriendelijke Haustechnik-oplossingen de toekomst hebben. Enkele relevante links:


*2000-2016: Aandeel van duurzame energien tot de bruto elektriciteitsproductie in Duitsland, bron: BMWi, "Zeitreihen zur Entwicklung der erneuerbaren Energien in Deutschland", stand: februari 2017 (Vanaf 2020: Aandeel van duurzame energie in het elektriciteitsverbruik, bron: "Ausbauziele des Stromsektors lt. Erneuerbare-Energien-Gesetz 2012")