Beurs Bouwplan - Thuis in Wonen in Assen

25-27 Januari 2018 | TT-hal Assen - Stand 162 en 163

Wij bedanken iedereen voor de overweldigende belangstelling op de stand tijdens de beurs. Door de grote belangstelling kan het zijn dat wij u niet hebben kunnen spreken tijdens deze beurs. Mocht u verdere informatie wensen, dan kunt u het contactformulier invullen op de site van De Warmtepompspecialist.

De producten van STIEBEL ELTRON Nederland waren te vinden op de stand van De Warmtepompspecialist, op standnummer 162 en 163. Hier kon u kennis maken met diverse producten. Ook stonden zowel specialisten van De Warmtepompspecialist als van STIEBEL ELTRON u graag te woord.

Ook tijdens de editie in 2018 werden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om het bouwen, de inrichting of de isolatie van een huis, u kon het allemaal zien tijdens de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen!


De beurs was ingedeeld in verschillende thema’s, namelijk (ver)bouwen, duurzaamheid en wonen & interieur. 

Op de beurs kon u de volgende producten van STIEBEL ELTRON zien:

Brine | water-warmtepomp WPC cool

De brine | water-warmtepomp WPC cool behoort tot de meest efficiënte warmtepompen op de markt. Haar nieuwe design bepaalt niet alleen visueel de norm. Door de geringe afmetingen en haar deelbaarheid kan deze ook in kleine ruimtes gemakkelijk opgesteld worden. Aangezien de warmwaterboiler van 200 liter met interne warmtewisselaar ingebouwd is, volstaat een kleine opsteloppervlakte voor een groot verwarmingscomfort. De inbouw van de uiterst efficiënte circulatiepomp en van de comfortabel regelbare warmtepompmanager WPM 3 betekent een extra plaatsbesparing. In de optie "cool" zorgt de WPC bovendien in de warme maanden - heel efficiënt - voor een bijzonder aangename omgevingstemperatuur. Haar kracht voor verwarmen of koelen onttrekt ze direct aan de grond.

Naar het product

Brine | water-warmtepomp WPF cool

De WPF cool behoort tot de top op de warmtepompmarkt - ook in gebruiksvriendelijkheid. Ze biedt behalve warmwaterbereiding en verwarmen ook een koelfunctie aan. Het efficiëntiepakket kan via de nieuwe warmtepompmanager WPM 3 veilig en comfortabel geregeld worden. Net zo baanbrekend is het groot aantal ingebouwde componenten, wat een snelle, veilige installatie waarborgt. Om maar een voorbeeld te noemen: de beide drukexpansievaten voor de verwarming en voor de bronzijde zijn ingebouwd, evenals de uiterst efficiënte circulatiepompen voor het verwarmingscircuit en voor het brinecircuit. Een ander groot voordeel: de WPF cool kan met elk warmtepompboilervat uit het STIEBEL ELTRON gamma gecombineerd worden.

Naar het product

Ventiloconvector Verwarmen/Koelen ACTH

Hydrima®-klimaatkasten combineren twee belangrijke aspecten in één toestel: compacte uitvoering in combinatie met een hoog koelvermogen. Door deze opbouw kunnen Hydrima®-installaties buitengewoon veelzijdig worden geïnstalleerd. Dankzij de muurophanging dicht bij de vloer neemt de klimaatconsole zeer weinig vloeroppervlakte in. De microprocessorgestuurde toestellen worden in alle gevallen comfortabel via een infrarood-afstandsbediening met LCD-scherm gestuurd. De gewenste temperaturen worden daarna automatisch ingesteld. De klimaatkasten zijn economisch, extreem stil en buitengewoon onderhoudsvriendelijk.

Naar het product

Lucht | water-warmtepomp WPL AC

De efficiënte verwarmingstechniek van de lucht|water-warmtepomp WPL AC is bijzonder geschikt voor renovatie en nieuwbouw. Deze is uiterst stil en haar modern design past harmonieus in het betreffende bouwproject. De WPL AC is compatibel met het uitgebreid boiler- en toebehorengamma van STIEBEL ELTRON. Wanneer er weinig ruimte is, is het aangeraden de warmtepomp voor de warmwaterbereiding te combineren met de boilermodule HSBB 3, met ingebouwd warmwatervat van 200 liter met interne warmtewisselaar. Door de geïntegreerde kringloopomkering kan de warmtepomp in de zomer ook koelen.

Naar het product

WPL ACS Classic compact plus Set

De lucht | water-warmtepomp WPL ACS classic met invertertechniek wordt uitsluitend aangeboden in optimaal op elkaar afgestemde sets. Deze is bijzonder geschikt voor nieuwbouw. De WPL ACS classic compact plus Set bestaat uit de WPL ACS classic en het boiler-/buffervat HSBC 200. In de binnenmodules is een groot deel van de vereiste installatietechniek ingebouwd. Op die manier is een nog snellere en schonere installatie mogelijk.

Naar het product

Overige producten

We konden natuurlijk niet al onze producten op de stand tonen. Op deze site kunt u meer informatie vinden over onze warmtepompen

Andere interessante producten voor u:

Warmtepompboiler WWK electronic

De stekkerklare warmtepompboiler WWK electronic maakt een efficiënte warmwatervoorziening mogelijk van verschillende tappunten met gebruik van hernieuwbare energie. Het compact toestel kan snel en eenvoudig als circulatieapparaat geïnstalleerd worden en zo efficiënt de aanwezige warmte gebruiken, die afgegeven werd door de diepvriezer, droogkast, verwarming of andere warmteopwekker. Het kan ook, waar gewenst, de buitenlucht als warmtebron gebruiken door middel van een kanaalaansluiting. U kan vrij kiezen waar de luchtkanalen aangesloten worden: aan de zijkant en/of aan de bovenkant van het toestel (voor luchtgeleiding "boven" is het toebehoren "LUS 221/301" noodzakelijk). Dit biedt de grootste flexibiliteit voor de plaatsing in de opstelruimte en de installatie. De zeer efficiënte warmtepomp met een perfect geïsoleerd boilervat in een aantrekkelijk design haalt uitstekende rendementen. Het groot bedieningscomfort van de elektronische regeling met lcd-display vervolmaakt het geheel. Informatie zoals het momenteel beschikbaar volume mengwater van +40 °C, is onmiddellijk afleesbaar. De hoogwaardige uitrusting omvat een onderhoudsvrije gelijkspanningsanode en een nood-/bijverwarming. Via de ingebouwde contactingang kunt u externe signaalgevers aansluiten, zoals een fotovoltaïsche installatie, om zelf geproduceerde zonnestroom te gebruiken (specifieke omvormer vereist) of waar mogelijk gebruik te maken van een laagtarief signaal.

Naar het product

WPL ICS Classic compact plus Set

De lucht | water-warmtepomp WPL IC(K)S classic is het nieuwe innovatieve paradepaardje van STIEBEL ELTRON. Met deze unieke verwarmingsoplossing laat STIEBEL ELTRON haar innovativiteit zien. Deze serie lucht | water-warmtepompen is uniek aangezien ze geen buitendeel vereisen en toch functioneren op buitenlucht. Het is een 100% binnen-oplossing, met een bijzonder hoge efficiëntie en extra aandacht voor de binnen-omgeving betreffende het geluid. De binnen-oplossing met invertertechniek wordt uitsluitend aangeboden in optimaal op elkaar afgestemde sets. De WPL IC(K)S classic compact plus Set bestaat uit de WPL IC(K)S classic en het compacte boiler-/buffervat HSBC 200. In de binnen-oplossing is een groot deel van de vereiste installatietechniek ingebouwd. Op die manier is een nog snellere en schonere installatie mogelijk.

Naar het product