© Realiseerjedroomhuis.nl

Beurs Eigen Huis - Jaarbeurs Utrecht

21-23 september 2018

21-23 september 2018 | Jaarbeurs Utrecht

Van 21-23 september zijn diverse producten van STIEBEL ELTRON Nederland te vinden op de stand van Van Bruchem Duurzaam. Hier kunt u kennis maken met diverse producten. Ook staan specialisten u graag te woord.

Gaat u een huis bouwen, gaat u verhuizen of verbouwen? Kom van 21-23 september naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook uw droomhuis! Voor goed advies en inspiratie bent u bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres. Met ruim 200 exposanten (bouw, verbouw, keuken, bad, tuin & interieur) de meest complete beurs in Nederland voor al uw woonplannen.

Van Bruchem Duurzaam

Op de beurs kunt u de volgende producten van STIEBEL ELTRON zien:

Brine | water-warmtepomp WPF cool

De WPF cool behoort tot de top op de warmtepompmarkt - ook in gebruiksvriendelijkheid. Ze biedt behalve warmwaterbereiding en verwarmen ook een koelfunctie aan. Het efficiëntiepakket kan via de nieuwe warmtepompmanager WPM 3 veilig en comfortabel geregeld worden. Net zo baanbrekend is het groot aantal ingebouwde componenten, wat een snelle, veilige installatie waarborgt. Om maar een voorbeeld te noemen: de beide drukexpansievaten voor de verwarming en voor de bronzijde zijn ingebouwd, evenals de uiterst efficiënte circulatiepompen voor het verwarmingscircuit en voor het brinecircuit. Een ander groot voordeel: de WPF cool kan met elk warmtepompboilervat uit het STIEBEL ELTRON gamma gecombineerd worden.

Naar het product

Lucht | water-warmtepomp WPL AC

De efficiënte verwarmingstechniek van de lucht|water-warmtepomp WPL AC is bijzonder geschikt voor renovatie en nieuwbouw. Deze is uiterst stil en haar modern design past harmonieus in het betreffende bouwproject. De WPL AC is compatibel met het uitgebreid boiler- en toebehorengamma van STIEBEL ELTRON. Wanneer er weinig ruimte is, is het aangeraden de warmtepomp voor de warmwaterbereiding te combineren met de boilermodule HSBB 3, met ingebouwd warmwatervat van 200 liter met interne warmtewisselaar. Door de geïntegreerde kringloopomkering kan de warmtepomp in de zomer ook koelen.

Naar het product

WPL ACS Classic compact plus Set

De lucht | water-warmtepomp WPL ACS classic met invertertechniek wordt uitsluitend aangeboden in optimaal op elkaar afgestemde sets. Deze is bijzonder geschikt voor nieuwbouw. De WPL ACS classic compact plus Set bestaat uit de WPL ACS classic en het boiler-/buffervat HSBC 200. In de binnenmodules is een groot deel van de vereiste installatietechniek ingebouwd. Op die manier is een nog snellere en schonere installatie mogelijk.

Naar het product

HSBC 200

Bij het combivat HSBC 200 staan geen twee individuele vaten naast elkaar, maar zijn een drinkwater- en een buffervat boven elkaar geplaatst in één toestel. Daardoor wordt de ingenomen plaats quasi gehalveerd en is opstelling op een zeer beperkte ruimte mogelijk – zodat de beschikbare plaats beter benut wordt.

Uitstekende oplossing voor eengezinswoningen.
Perfect afgestemd op gebruik met een warmtepomp, zodat de HSBC alles dekt wat men in een eengezinswoning aan warmte en warm water nodig heeft. En dit in een uiterst comfortabel formaat.

Naar het product

Overige producten

We kunnen natuurlijk niet al onze producten op de stand tonen. Op deze site kunt u meer informatie vinden over onze warmtepompen

Andere wellicht interessante producten voor u:

Warmtepompboiler WWK electronic

De stekkerklare warmtepompboiler WWK electronic maakt een efficiënte warmwatervoorziening mogelijk van verschillende tappunten met gebruik van hernieuwbare energie. Het compact toestel kan snel en eenvoudig als circulatieapparaat geïnstalleerd worden en zo efficiënt de aanwezige warmte gebruiken, die afgegeven werd door de diepvriezer, droogkast, verwarming of andere warmteopwekker. Het kan ook, waar gewenst, de buitenlucht als warmtebron gebruiken door middel van een kanaalaansluiting. U kan vrij kiezen waar de luchtkanalen aangesloten worden: aan de zijkant en/of aan de bovenkant van het toestel (voor luchtgeleiding "boven" is het toebehoren "LUS 221/301" noodzakelijk). Dit biedt de grootste flexibiliteit voor de plaatsing in de opstelruimte en de installatie. De zeer efficiënte warmtepomp met een perfect geïsoleerd boilervat in een aantrekkelijk design haalt uitstekende rendementen. Het groot bedieningscomfort van de elektronische regeling met lcd-display vervolmaakt het geheel. Informatie zoals het momenteel beschikbaar volume mengwater van +40 °C, is onmiddellijk afleesbaar. De hoogwaardige uitrusting omvat een onderhoudsvrije gelijkspanningsanode en een nood-/bijverwarming. Via de ingebouwde contactingang kunt u externe signaalgevers aansluiten, zoals een fotovoltaïsche installatie, om zelf geproduceerde zonnestroom te gebruiken (specifieke omvormer vereist) of waar mogelijk gebruik te maken van een laagtarief signaal.

Naar het product

WPL ICS Classic compact plus Set

De lucht | water-warmtepomp WPL IC(K)S classic is het nieuwe innovatieve paradepaardje van STIEBEL ELTRON. Met deze unieke verwarmingsoplossing laat STIEBEL ELTRON haar innovativiteit zien. Deze serie lucht | water-warmtepompen is uniek aangezien ze geen buitendeel vereisen en toch functioneren op buitenlucht. Het is een 100% binnen-oplossing, met een bijzonder hoge efficiëntie en extra aandacht voor de binnen-omgeving betreffende het geluid. De binnen-oplossing met invertertechniek wordt uitsluitend aangeboden in optimaal op elkaar afgestemde sets. De WPL IC(K)S classic compact plus Set bestaat uit de WPL IC(K)S classic en het compacte boiler-/buffervat HSBC 200. In de binnen-oplossing is een groot deel van de vereiste installatietechniek ingebouwd. Op die manier is een nog snellere en schonere installatie mogelijk.

Naar het product