© Messe Frankfurt GmbH / Jochen Günther

ISH 2019 - Frankfurt

11-15 maart 2019

11-15 maart 2019 | Frankfurt

Sanitairoplossingen, energie- en klimaattechnologie en intelligente domotica – de ISH is het branchetrefpunt voor al diegenen die hun klanten geavanceerde systemen met maximale efficiëntie, hoogwaardig design en ideaal gebruiksgemak willen bieden. Deze toonaangevende wereldbeurs wordt om de twee jaar georganiseerd.

De ISH voorziet tegelijkertijd in de toenemende behoefte aan comfort, individualisering, welzijn en design. Samenwerkende systeemoplossingen voldoen aan alle eisen en leveren een belangrijke bijdrage aan de energie-efficiënte en bronnen-besparende gebouwtechniek. Alles draait om toekomstgerichte, intelligente en efficiënte gebouwtechniek.

Meer dan 2.400 exposanten, waaronder marktleiders uit binnen- en buitenland, presenteren op de ISH voor het eerst hun noviteiten. Daarbij neemt de ISH een wereldwijd leidende rol in, want deze beurs is het internationale branchetrefpunt bij uitstek - 64% van de exposanten en 40% van de ongeveer 200.000 bezoekers komt uit het buitenland.

U bent van harte welkom. Bezoek zéker onze enorme en splinternieuwe stand (nummer E03) in de eveneens compleet nieuw gebouwde hal 12.1.