Techniek voor comfort ervaren

Pioniersgeest combineren met visionaire ideeën

Sinds 1924 combineren we de succesfactoren technologische competentie, kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en nabijheid bij de klant. Met onze producten behoren we vandaag de dag wereldwijd tot de markt- en technologieleiders in gebouwentechniek en groene technologie. Wij zijn een internationaal actieve groep en een familiebedrijf:

  • met ca. 6.000 medewerkers wereldwijd 
  • vier nationale en vier internationale productielocaties
  • 26 verkoopmaatschappijen wereldwijd
  • meer dan 120 verkooporganisaties en vertegenwoordigingen verspreid over de hele planeet
  • de jaarlijkse omzet bedroeg in 2022 ongeveer 1,1 miljard euro, waarvan ca. 50% in het buitenland
  • Intelligente producten als geschikte oplossing voor elke situatie: warmwatertoestellen, warmtepompen, ventilatiesystemen en verwarmingstoestellen

Het bedrijf is vandaag de dag voor de helft in handen van Frank Stiebel, zoon van de oprichter van de firma, en de Stiebel-familiestichting. De stichting werd opgericht door dr. Ulrich Stiebel, de broer van Frank.

Vertrouw op onze competentie, onze innovatiementaliteit en onze ervaring. Wereldwijd

Als innovatief familiebedrijf volgen we een duidelijke lijn in de energiediscussie: stroom is uw en onze energie van de toekomst, bij voorkeur uit hernieuwbare bronnen. Daarom zetten we ons met ca. 6.000 medewerkers en medewerksters wereldwijd in voor efficiënte verwarmingsoplossingen met groene technologieën. Van de ontwikkeling via de productie tot en met het onderhoud van uw toestel maken we consequent gebruik van onze kennis, onze innovatiementaliteit en onze ervaring met klanten zoals u voor wie alleen het beste goed genoeg is. Warm water, warmte, ventilatie of koeling – bij ons vindt u voor elke wens een betrouwbare oplossing. Onze intelligente gebouwentechniek-oplossingen zorgen niet alleen vandaag maar ook in de toekomst voor een groot wooncomfort en een maximale bescherming van de investering.

100 jaar ervaring

Voor ons is kwaliteit de norm

Het individuele handelsmerk

Sinds 1924 ligt de klemtoon op innovatieve technologieën – made by STIEBEL ELTRON. Het logo is in de loop der jaren echter veranderd.

Meer informatie over de STIEBEL ELTRON Groep