Werken bij STIEBEL ELTRON

Zorgeloos comfort – met als doel een duurzame toekomst voor de klant én voor jou.

Ons DNA

Waarom bestaat STIEBEL ELTRON?

STIEBEL ELTRON loopt al sinds 1924 voorop met state-of-the-art technologie op gebied verwarming. Als één van de eerste producenten van warmtepompen is dit van origine Duits familiebedrijf met recht een bedrijf dat duurzaamheid en toekomstbestendige innovaties hoog in het vaandel heeft staan. Alles staat in het teken van het ontwikkelen van all-electric producten en complete diensten voor de toekomstige generaties. Zo maken we samen met onze klanten en de consumenten stap voor stap de transitie naar energie uit hernieuwbare bronnen. 

Hoe gaan wij aan de slag?
STIEBEL ELTRON biedt comfort door technologie: innovatieve, efficiënte producten en diensten om woningen en andere gebouwen te verwarmen en koelen op basis van duurzame energiebronnen. Dit doen we in Nederland met een toegewijd en ervaren team, waarbij onze aanpak past bij onze achtergrond als familiebedrijf: empathisch, eerlijk en authentiek. Partnership, expertise en advies staan hier voorop en we zetten alles op alles om onze oplossingen op maat te leveren, samen met onze partners. We geloven in een duurzame toekomst en blijven onszelf continu ontwikkelen om deze, samen met jou, mogelijk te maken.

Wat bieden we?
We bieden een groot gamma aan totaaloplossingen voor het verwarmen, ventileren en koelen van woningen. Als verwarmingspartner voor installateurs leveren we een totaalpakket van producten, advies en service. Voor eindgebruikers zetten we ons in om de stappen naar verduurzaming helder te maken en hoe zij daar een rol in kunnen spelen. Van downloads en rekentools tot informatieve filmpjes en artikelen. En uiteraard staan. wij klaar om daarbij te helpen – direct of indirect via ons netwerk van professionele installateurs.

Bij STIEBEL ELTRON ben je van harte welkom om mee te werken aan een duurzame toekomst voor nu én later. Wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Brenger van zorgeloos comfort

Onze slogan is: STIEBEL ELTRON, brengers van zorgeloos comfort bij mensen thuis. Want welke functie jij ook hebt, uiteindelijk draagt iedereen bij het zorgeloze comfort bij mensen thuis. Wij zijn stuk voor stuk dagelijks bezig met innovaties, de bouw, ontwikkeling en verkoop van onze oplossingen. Iedereen heeft zijn eigen specialisme. Zo draagt ieder zijn steentje bij aan het zorgeloze comfort bij mensen thuis. Zorgeloos comfort geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s. 

Jouw geluk is belangrijk

Wij geloven dat een lerende organisatie bijdraagt aan het geluk van alle STIEBEL ELTRON medewerkers. Dat geluk vinden wij belangrijk: als jij goed in je vel zit, heeft iedereen daar plezier van. Een lerende organisatie zorgt voor een stevig fundament waarop wij onze groeiambities realiseren. “Door geluk te delen, worden we beter, groeien we als één organisatie en tegelijkertijd als individu”. Dit verstaan wij onder een lerende organisatie:

  • Bevorderen van de ontwikkeling van alle medewerkers;
  • Van en met elkaar leren;
  • De kennis en ervaringen van eigen experts benutten;
  • Leren van nieuwe vaardigheden en het afleren van oude gewoontes;
  • Toestaan dat sommige zaken niet goed gaan, of zelfs mislukken;
  • Leren wordt gestimuleerd, gefaciliteerd en gestuurd door je leidinggevende.

Kernwaarden

Wij zijn van mening dat iedere collega bijdraagt aan het merk STIEBEL ELTRON. Samen bouwen we aan ons merk. Een van de belangrijke bouwstenen is ons DNA zoals eerder beschreven, andere bouwstenen zijn onze kernwaarden; Persoonlijk, kennis en comfort. Bouw jij mee aan een duurzame toekomst?

Echte verbinding door kennis te delen
All-electric is ons motto, met als doel hernieuwbare energiebronnen te gebruiken om op een efficiënte en verantwoordelijke manier te verwarmen, ventileren en koelen. Met alleen intelligente, kwalitatieve producten bereiken we dit niet. Als pioniers met visionaire ideeën begrijpen we dat. Daarom delen we onze kennis met alle betrokkenen bij het verduurzamingsproces van woningen. Zo versnellen samen we de stappen naar de energietransitie.

Onze persoonlijke aanpak is onze kracht
We zijn gedreven om het verschil te maken, voor onze klanten, onze medewerkers en onze planeet. Winnen in dit speelveld kan door het ontwikkelen van innovaties, door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen en door een persoonlijke aanpak die inspeelt op de behoeften van onze klanten. In deze combinatie zit onze kracht en hier maken we het verschil. Geen oplossing bestaat niet, we durven alle uitdagingen aan. Zo vinden we altijd de best passende warmte-oplossing voor jou, met jou.

Ervaar het ultieme comfort van de toekomst
We zitten in de business van feel good technology: efficiënte en duurzame oplossingen die leiden tot optimaal gemak en comfort. We helpen Nederland van het gas af op een manier die past bij jouw levensstijl, stap voor stap. Zo creëren we samen een woonomgeving die klaar is voor de toekomst: de juiste temperatuur op het juiste moment, zonder zorgen. En die energie is voelbaar. Op naar optimaal comfort voor iedereen.

Een fijne werkomgeving

Zoals een fijn thuis belangrijk is voor familie, is een fijn kantoorpand dat voor ons. Sinds 2022 hebben we een vernieuwd kantoorpand inclusief nieuw state-of-the-art traningscentrum, waarmee we onze kennis kunnen delen met onze samenwerkingspartners. Het is een plek waar we onze klanten en andere betrokkenen persoonlijk kunnen ontmoeten en kunnen laten zien hoe het comfort van de toekomst eruitziet. 

Goed in balans 
We zien de voordelen van thuis- en op kantoor werken. Onze collega’s werken dan ook ongeveer 50% vanuit huis. Zo ontstaat er flexibiliteit voor jou, je gezin en je collega’s. We zorgen dat je zorgeloos en comfortabel aan de slag kunt en bieden daarom standaard een aantal zaken aan, zoals; notebook, mobiel, bureaustoel en meer. Ook snappen we dat je als je thuiswerkt extra kosten maakt, daarin komen we je tegemoet in de vorm van een thuiswerkvergoeding. 

Overzicht van alle vacatures

Zorgeloos comfort – met als doel een duurzame toekomst voor de klant én voor jou. 

Alle vacatures