Opening pand STIEBEL ELTRON Nederland

De locatie van STIEBEL ELTRON Nederland is helemaal gerenoveerd. Het pand is verduurzaamd en klaar voor de toekomst. STIEBEL ELTRON heeft dit op 20 oktober 2022 met een select gezelschap gevierd. Dr. Ulrich Stiebel, Chairman STIEBEL ELTRON Groep, tevens de zoon van de oprichter van STIEBEL ELTRON, was deze avond aanwezig om het pand officieel te openen.   

Lees verder
Webinar: Van het gas af zonder een koude douche

Het is zo vanzelfsprekend: je draait de kraan open en daar is het. Warm water. Iedereen gebruikt het, en veel ook. Onder de douche, in de keuken. Niet zo gek dus dat 20% van het gasverbruik in een woning opgaat aan het verwarmen van water.

Maar wat gebeurt er als we in 2026 van het gas af moeten? Gaan we dan koud douchen, of zijn er alternatieven?

De specialisten van STIEBEL ELTRON & Luxxor vertellen je in het webinar ‘Van het gas af zonder een koude douche’ hoe het anders kan en welke trends en mogelijkheden er zijn op het gebied van duurzaam tapwater. Hoe ga jij om met ruimtegebrek en verspilling van water? Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? 

Kijk het webinar terug
Trendartikel “Nederland op z’n kop” downloaden

Gas is op dit moment een luxeproduct geworden wat de normale Nederlander zich (straks) niet meer niet meer kan permitteren en tegelijkertijd waar we sowieso grotendeels afscheid van moeten nemen. Door Rusland is dit allemaal in een stroomversnelling gekomen, waardoor we sneller moeten handelen dan ooit. Nederlanders doen dit ook, vandaar de wachtrijen voor warmtepompen, installaties en isolaties. Dat betekent niet dat we dan maar niets moeten doen, er zijn genoeg alternatieven om Nederland op z’n kop te zetten, terwijl we zorgeloos en comfortabel kunnen genieten van thuis zijn. In dit trendartikel zet STIEBEL ELTRON ze voor je op een rijtje.

Goede redenen om u thuis comfortabel te voelen

Vind uw warmtepomp

Warmtepomp offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor een warmtepomp aanvragen? Vul dan direct ons offerteformulier in.

Downloads

Onze service voor u: handleidingen, planningshandboeken, brochures en veel andere documenten vindt u bij Downloads.

We hebben energie nodig om te leven. Daarom maken we ons sterk voor milieuvriendelijke en efficiënte gebouwentechniek. We zijn betrokken bij de toekomst - die van u en die van ons.

Dr. Kai Schiefelbein, algemeen directeur van STIEBEL ELTRON

Welk systeem is het meest geschikt?

Vraag het onze experts! Heeft u een vraag over de aanschaf van een nieuw verwarmingssysteem en/of warmwater oplossing? Neem dan even contact op d.m.v. ons projectaanvraag-formulier. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van het juiste systeem.

Naar Projectaanvragen
Referenties

Product- en systeemoplossingen van STIEBEL ELTRON uit de dagelijkse praktijk.

Bekijk onze referenties
  • Product nieuws

We stellen ons voor

Warmtepomp offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor een warmtepomp aanvragen? Vul dan direct ons offerteformulier in.

Offerte aanvragen