Goede redenen om u thuis comfortabel te voelen

STIEBEL ELTRON InnovationTOUR komt naar je toe!

De InnovationTOUR komt dit najaar naar je toe! In de innovationTruck maken we het jou makkelijker dan ooit om live producten te ervaren, advies in te winnen en klaar te zijn voor de toekomst. Schrijf je gratis in en kom langs!

Lees verder
Trendartikel “Nederland op z’n kop”

Gas is op dit moment een luxeproduct geworden wat de normale Nederlander zich (straks) niet meer niet meer kan permitteren en tegelijkertijd waar we sowieso grotendeels afscheid van moeten nemen. Door Rusland is dit allemaal in een stroomversnelling gekomen, waardoor we sneller moeten handelen dan ooit. Nederlanders doen dit ook, vandaar de wachtrijen voor warmtepompen, installaties en isolaties. Dat betekent niet dat we dan maar niets moeten doen, er zijn genoeg alternatieven om Nederland op z’n kop te zetten, terwijl we zorgeloos en comfortabel kunnen genieten van thuis zijn. In dit trendartikel zet STIEBEL ELTRON ze voor je op een rijtje.

Warmtepomp offerte aanvragen

Wil je een offerte voor een warmtepomp aanvragen? Vul dan direct het offerteformulier in.

Offerte aanvragen
Downloads

Onze service voor u: handleidingen, planningshandboeken, brochures en veel andere documenten vindt u bij Downloads.

Welk systeem is het meest geschikt?

Vraag het onze experts! Heeft u een vraag over de aanschaf van een nieuw verwarmingssysteem en/of warmwater oplossing? Neem dan even contact op d.m.v. ons projectaanvraag-formulier. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van het juiste systeem.

Naar projectaanvragen
Referenties

Product- en systeemoplossingen van STIEBEL ELTRON uit de dagelijkse praktijk.

Bekijk onze referenties

We stellen ons voor

We hebben energie nodig om te leven. Daarom maken we ons sterk voor milieuvriendelijke en efficiënte gebouwentechniek. We zijn betrokken bij de toekomst - die van u en die van ons.

Dr. Kai Schiefelbein, algemeen directeur van STIEBEL ELTRON