Partnerprogramma

Samen bereik je meer

Word onderdeel van de Stiebel Eltron familie

Ontdek de voordelen

STIEBEL ELTRON is al 100 jaar een onafhankelijk familiebedrijf en jouw vakpartner op het gebied van warm water, ventilatie, verwarming en koeling. Je kunt ons zien als een collega die je niet in dienst hebt, maar die jij altijd kan raadplegen. Die collega die jou persoonlijk te woord staat, het je zo comfortabel mogelijk maakt en over een schat aan kennis beschikt. Of je nu op locatie tegen een probleem aanloopt of in het voorproces een engineer nodig hebt, STIEBEL ELTRON staat voor je klaar en maakt het je zo makkelijk mogelijk.

Partner worden?

Wil jij onderdeel worden van de Stiebel Eltron familie? Neem contact met ons op!

Maak een afspraak

Voordelen voor Partners

Uitgebreide installatiepakketten

De meest uitgebreide installatiepakketten inclusief: handleidingen, tekeningen, schema’s bestekteksten, verklaringen, inbedrijfstellingsinformatie etc. Altijd met de gespecialiseerde specificaties die jij nodig hebt. Bij een eerste installatie ontvang jij een welkomstpakket voor een vliegende start.

 

Ondersteuning van technische specialisten

Pre-Sales technisch advies, planning en offerteondersteuning? Of juist behoefte aan backoffice-ondersteuning voor levering, betaling en andere zaken? Ontvang het allemaal als partner! Eerste installatie? Dan gaat een STIEBEL ELTRON field engineer met je mee. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.

Voordelen voor Premium Partners

Aangeraden door Stiebel Eltron

Wij zijn trots op onze partners en op onze producten. En wie kan deze producten beter installeren dan een STIEBEL ELTRON partner? Daarom krijg jij als Premium Partner (en Ambassadeurs) eindklantleads die gegenereerd zijn door het STIEBEL ELTRON salesteam. Ook word je als gespecialiseerde partner op de website genoemd en kun je gebruik maken van onze offerte- of aanbevelingsservice.

 

ISG & Gespecialiseerde partnerservice

Als premium en excellent partner kun jij de door jou geïnstalleerde STIEBEL ELTRON warmtepompinstallatie op afstand monitoren en besturen via ISG. Ook kun je gebruik maken van de exclusieve gespecialiseerde partnerservice.

Voordelen voor Ambassadeurs

Continue Marketing & Service ondersteuning

Onze Ambassadeurs zetten we graag in de spotlight. We plaatsen je als Ambassadeur, het topniveau partner, op de website en je krijgt continue ondersteuning op het gebied van Marketing & Service door jouw persoonlijke STIEBEL ELTRON team.

 

Reparatie & Training

Voor Ambassadeurs hebben onze producten geen geheimen meer door deelname aan STIEBEL ELTRON reparatietrainingen en de volledige toegang tot reparatie-informatie. Kom je ergens niet uit? Dan krijg jij direct reparatieadvies van jouw STIEBEL ELTRON team.

WP Easy | Warmtepompen easier than ever

Ook tijdens advies, planning, installatie en service maken we je het makkelijker dan ooit. Ontdek de voordelen voor partners!

Maak een afspraak