Vacatures

Werken bij STIEBEL ELTRON Nederland

Kies voor een duurzame toekomst

STIEBEL ELTRON biedt zorgeloos comfort voor eindklanten en installateurs door duurzame totaaloplossingen voor verwarming, ventilatie en warm water voor nieuwbouw en renovatie (zowel hybride als all-electric). Ben jij een brenger van zorgeloos comfort? Dan bieden wij jou uitdagende taken, innovatieve projecten en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het is ons doel om voor onze medewerkers een motiverende werkomgeving te creëren en op lange termijn carrières op te bouwen. We investeren in jou en dagen je potentieel uit. Samen gaan we voor een duurzame toekomst.

Je werkt hier in een internationale organisatie met korte lijnen. Iedereen helpt elkaar verder want samen werken we aan de energietransitie. Dat doen we in een groeiende organisatie met veel brabantse gezelligheid.

Roy Hultermans

Ik krijg bij STIEBEL ELTRON veel waardering voor het werk wat ik doe en de vrijheid om mee te denken. Mijn werk is afwisselend en ik mag mijn eigen communicatiestijl gebruiken in het klantcontact. Dat maakt mijn werk leuk, de bedrijfsfeestjes helpen daar ook zeer zeker aan mee.

Renske Crone