Werken bij STIEBEL ELTRON Nederland

Kies voor een duurzame toekomst

STIEBEL ELTRON behoort tot de internationale markt- en technologieleiders op het gebied van state of the art verwarming op elektrische en duurzame energie, warmwaterproductie en woningtechniek. Het bedrijf dankt haar historisch succes aan technische uitmuntendheid, kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Bovendien gaan we daarbij op een heel respectvolle en duurzame manier om met zowel het milieu als met de natuurlijke grondstoffen van de aarde. Medewerkers krijgen de volle verantwoordelijkheid, ondersteuning en vertrouwen om hun talenten maximaal te ontwikkelen. Integriteit, respect en onafhankelijkheid zijn daarbij een sterke vanzelfsprekendheid.

Vacatures

STIEBEL ELTRON zoekt teamleden die ook van gas los willen m/v

VACATURE: Technische helpdesk engineer m/v

Wegens sterke groei in markt en uitbreiding van activiteiten is STIEBEL ELTRON Nederland BV voor haar organisatie in Nederland (‘s-Hertogenbosch) op zoek naar een Technische helpdesk engineer (m/v). Deze zal werkzaam zijn op de binnendienst aftersales op kantoor ‘s-Hertogenbosch.

Functie

Na een degelijke inwerk- en opleidingsperiode zult u in deze functie voornamelijk worden ingezet voor technische ondersteuning, servicehandelingen, administratieve en planningsondersteuning in Nederland. U gaat op een klantgerichte wijze te werk. Uw kennis is dusdanig zodat u zelfstandig klanten (eindgebruikers, installateurs, groothandelaren etc.) kunt bijstaan bij eenvoudige en complexe systemen. U behandelt iedere vraag volwaardig en gaat op zoek naar klantspecifieke oplossingen binnen het productengamma en gedachtegoed van STIEBEL ELTRON Nederland BV. U handelt klachten tijdig en correct af.

Profiel

 • U heeft affiniteit met en hart voor duurzame energietechnieken.
 • Relevant diploma MBO+/HBO (elektrotechniek, werktuigbouw, elektriciteit, koeltechniek) of gelijkwaardig door relevante werkervaring.
 • Affiniteit met (koeltechnische) warmtepomptechniek.
 • Leergierig en zich verder willen ontwikkelen.
 • Duidelijk en correct in communiceren in woord en geschrift.
 • Kunde in Engels en/of Duits.
 • Vertrouwd in de energie-, klimaat- en warmwatertechnologieën.
 • Technisch inhoudelijk gedreven en dienstverlenend ingesteld.
 • Communicatief, zelfstandig, accuraat en initiatiefrijk, zelfstandig oplossend vermogen.
 • Stressbestendig, geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • In bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Wij bieden u professionele contacten met klanten in een bloeiende, groene groeimarkt. U krijgt de kans om verantwoordelijkheden op te nemen en te groeien in uw functie en expertise binnen een toonaangevende organisatie. U wordt beloond door middel van een competitief salaris in functie van opleiding en ervaring. Werkmiddelen zoals gereedschappen, laptop en gsm zijn evident. Daarnaast biedt STIEBEL ELTRON verdere voordelen zoals een collectieve pensioenverzekering.

Zin om je aan te sluiten bij een groeiend dynamisch team?

Reageer dan zo snel mogelijk via mail, ter attentie van Mark Leijtens, Aftersales Manager

STIEBEL ELTRON Nederland B.V. | Daviottenweg 36 | 5222 BH ’s-Hertogenbosch | T +31(0)73-6230000 m.leijtens@stiebel-eltron.nl

ALGEMENE VACATURE: Wie zoeken we nog meer?

We zijn voortdurend op zoek naar mensen (MBO+/HBO) die van aanpakken weten en bij een bedrijf willen werken dat dagelijks werkt in de groeiende markt van duurzaamheid. Je bent de spil tussen sales, verkoop, service en logistiek en hebt gevoel voor commercie. Of wellicht spreekt één van die onderdelen je zo aan, dat je juist in die richting je werk wilt invullen? Bij STIEBEL ELTRON Nederland kan het allemaal. Je richt je eigen baan in. Zo doet iedereen wat hij/zij het liefste doet, en dat werkt wel zo prettig! Hoe jij doorgroeit binnen onze organisatie, heb je zelf mede in de hand.

Functie-eisen

Je hebt een MBO+/HBO dplioma. Bijvoorbeeld op het gebied van:

 • Sales
 • Logistiek
 • Verkoopondersteuning
 • HR
 • Techniek
Aangezien wij dagelijks werken aan duurzame en innovatieve producten zoals warmtepompen, zou het mooi zijn als dat je interesse heeft. We hebben de wereld niet gekregen van onze ouders maar geleend van onze kinderen. Daarom zijn we er zuinig op en bieden we met onze producten duurzame energie-oplossingen. Je denkt praktisch en ontvangt klanten met een glimlach. Je ziet zelf werk of open eindjes en werkt die meteen af. Weinig ervaring? Geen probleem: die doe je mooi bij ons op! Toekomstperspectief gegarandeerd.

Wat bieden we?

We bieden diverse veelzijdige functies, op het gebied van: sales, logistiek, binnendienst, buitendienst, techniek en HR. Hebben meerdere onderdelen je interesse? Dan gaan we kijken of daar iets in te combineren valt. Zo ontstaan de veelzijdige functies die zo kenmerkend zijn voor hoe onze organisatie ingericht is. Want met een afwisselende baan roest je nooit vast aan je bureau. We kennen korte lijnen, zijn snelle beslissers en zijn een dynamische organisatie. Een baan bij ons betekent veel zelfstandigheid en veel doorgroeimogelijkheden. Kies je voor ons, dan denken we samen na over een concrete invulling. Verder hebben we natuurlijk ook nog een goede pensioenregeling.

Wie zijn wij?

We zijn een platte organisatie. Voor haantjes en stropdassen is geen ruimte, wel voor hands-on collega's en een stevige Bossche bol op zjin tijd. We zijn onderdeel van een internationale groep met een Duits moederbedrijf: nuchter, kwaliteit, professioneel. Het is dus handig als je een woordje Duits en/of Engels spreekt. Maar ook dat kun je snel leren, als je maar wilt.

Interesse?

Zin om je aan te sluiten bij een groeiend dynamisch team?

Reageer dan zo snel mogelijk via e-mail, t.a.v. Jaap Aukema.
info@stiebel-eltron.nl 

STIEBEL ELTRON Nederland B.V. | Daviottenweg 36 | 5222 BH ’s-Hertogenbosch | T +31(0)73-6230000 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interessante links