Werken bij STIEBEL ELTRON Nederland

Kies voor een duurzame toekomst

STIEBEL ELTRON behoort tot de internationale markt- en technologieleiders op het gebied van state of the art verwarming op elektrische en duurzame energie, warmwaterproductie en woningtechniek. Het bedrijf dankt haar historisch succes aan technische uitmuntendheid, kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Bovendien gaan we daarbij op een heel respectvolle en duurzame manier om met zowel het milieu als met de natuurlijke grondstoffen van de aarde. Medewerkers krijgen de volle verantwoordelijkheid, ondersteuning en vertrouwen om hun talenten maximaal te ontwikkelen. Integriteit, respect en onafhankelijkheid zijn daarbij een sterke vanzelfsprekendheid.

Vacatures

STIEBEL ELTRON zoekt teamleden die ook van gas los willen m/v

ALGEMENE VACATURE: Wie zoeken we nog meer?

We zijn voortdurend op zoek naar mensen (MBO+/HBO) die van aanpakken weten en bij een bedrijf willen werken dat dagelijks werkt in de groeiende markt van duurzaamheid. Je bent de spil tussen sales, verkoop, service en logistiek en hebt gevoel voor commercie. Of wellicht spreekt één van die onderdelen je zo aan, dat je juist in die richting je werk wilt invullen? Bij STIEBEL ELTRON Nederland kan het allemaal. Je richt je eigen baan in. Zo doet iedereen wat hij/zij het liefste doet, en dat werkt wel zo prettig! Hoe jij doorgroeit binnen onze organisatie, heb je zelf mede in de hand.

Functie-eisen

Je hebt een MBO+/HBO dplioma. Bijvoorbeeld op het gebied van:

  • Sales
  • Logistiek
  • Verkoopondersteuning
  • HR
  • Techniek
Aangezien wij dagelijks werken aan duurzame en innovatieve producten zoals warmtepompen, zou het mooi zijn als dat je interesse heeft. We hebben de wereld niet gekregen van onze ouders maar geleend van onze kinderen. Daarom zijn we er zuinig op en bieden we met onze producten duurzame energie-oplossingen. Je denkt praktisch en ontvangt klanten met een glimlach. Je ziet zelf werk of open eindjes en werkt die meteen af. Weinig ervaring? Geen probleem: die doe je mooi bij ons op! Toekomstperspectief gegarandeerd.

Wat bieden we?

We bieden diverse veelzijdige functies, op het gebied van: sales, logistiek, binnendienst, buitendienst, techniek en HR. Hebben meerdere onderdelen je interesse? Dan gaan we kijken of daar iets in te combineren valt. Zo ontstaan de veelzijdige functies die zo kenmerkend zijn voor hoe onze organisatie ingericht is. Want met een afwisselende baan roest je nooit vast aan je bureau. We kennen korte lijnen, zijn snelle beslissers en zijn een dynamische organisatie. Een baan bij ons betekent veel zelfstandigheid en veel doorgroeimogelijkheden. Kies je voor ons, dan denken we samen na over een concrete invulling. Verder hebben we natuurlijk ook nog een goede pensioenregeling.

Wie zijn wij?

We zijn een platte organisatie. Voor haantjes en stropdassen is geen ruimte, wel voor hands-on collega's en een stevige Bossche bol op zjin tijd. We zijn onderdeel van een internationale groep met een Duits moederbedrijf: nuchter, kwaliteit, professioneel. Het is dus handig als je een woordje Duits en/of Engels spreekt. Maar ook dat kun je snel leren, als je maar wilt.

Interesse?

Zin om je aan te sluiten bij een groeiend dynamisch team?

Reageer dan zo snel mogelijk via e-mail, t.a.v. Jaap Aukema.
info@stiebel-eltron.nl 

STIEBEL ELTRON Nederland B.V. | Daviottenweg 36 | 5222 BH ’s-Hertogenbosch | T +31(0)73-6230000 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interessante links