Om de 15 seconden wordt ergens ter wereld een toestel van STIEBEL ELTRON in gebruik genomen.

Comforttechnologie wereldwijd produceren

We werken internationaal nauw samen. Samen met onze medewerkers ter plaatse zorgen we ervoor dat we de lokale wensen van de klant tot in het kleinste detail kennen en altijd de beste technische oplossingen en optimale vakkundige ondersteuning aanbieden.

Innoveren betekent investeren

In Holzminden bevinden zich zowel onze groep als onze grootste productielocatie. Van hieruit beheren en organiseren we de onderneming en produceren we niet alleen elektrische, warmwater- en verwarmingstoestellen, maar ook systemen en installaties om duurzame energie te benutten. In Duitsland hebben we bovendien een fabriek in Eschwege, Hessen, voor de productie van kleine boilers, kokendwatertoestellen, handendrogers en thermoplastische componenten voor alle STIEBEL ELTRON-toestellen. Bovendien hebben we een productielocatie in Freudenberg in Noordrijn-Westfalen. In het buitenland zijn we vertegenwoordigd met fabrieken in Arvika (Zweden), Poprad (Slowakije), Ayutthaya (Thailand) en Tianjin (China).

Neem contact op met onze mensen ter plaatse

Onze productielocaties in Duitsland

Onze wereldwijde vestigingen

Poprad, Slowakije

Aan de voet van het Tatragebergte produceren en verkopen we hoofdzakelijk warmwater-warmtepompen en warmwaterboilers. We bieden ook speciale diensten aan voor speciale wensen.

Arvika, Zweden

Sinds 2018 behoort Thermia AB tot onze groep. Daar ontwikkelen, produceren en verkopen we brine-water-warmtepompen. Thermia-warmtepompen behoren in Scandinavië tot de marktleiders.

Ayutthaya, Thailand

In Ayutthaya in de regio Bangkok produceren we sinds 2001 kleine doorstromers – zogenaamde "shower units" – voor Azië en wereldwijde exportmarkten. Bovendien bouwen we daar doorstromers en boilers.

 

 

Tianjin, China

De Chinese productielocatie maakt sinds 2004 deel uit van onze groep. In deze metropool in het noorden van China produceren we ventilatiesystemen, warmtepompen en elektrische verwarmingen.

Toestellen en diensten van het merk STIEBEL ELTRON zijn overal ter wereld verkrijgbaar.