Servicetechnicus van STIEBEL ELTRON in bedrijfswagen

Topklasse. Servicetechnicus bij STIEBEL ELTRON

We hebben meer dan 45 jaar ervaring met de fabricage van warmtepompen. Onze producten spelen in de eerste klasse. Jij toch ook?

Topservice, daar hebben we jou voor nodig!

STIEBEL ELTRON, brengers van zorgeloos comfort bij mensen thuis. Want welke functie jij ook hebt, uiteindelijk draagt iedereen bij aan het zorgeloze comfort bij mensen thuis.  Alles staat in het teken van het ontwikkelen van all-electric producten en complete diensten voor de toekomstige generaties. Zo maken we samen met onze klanten en de consumenten stap voor stap de transitie naar energie uit hernieuwbare bronnen. Daar hoort topservice bij, want wij zijn van mening dat bij een duurzame oplossing je niet hoeft in te leveren op comfort.

 • Volledige uitrusting

  Een STIEBEL ELTRON busje met alles wat je nodig hebt, een telefoon van de zaak en uiteraard kleding waar je mee voor de dag kunt komen.

 • Je staat er nooit alleen voor

  Altijd in contact met technische contactpersonen, ervaren collega’s en onze toolbox bij de hand.

 • Jouw doelen zijn belangrijk

  Samen gaan we natuurlijk voor het beste resultaat, zowel voor het bedrijf als voor jou. Je hebt regelmatig een gesprek met je leidinggevende over waar jij heen wilt met jouw carrière.

 • Lerende organisatie

  Wij geloven dat een lerende organisatie bijdraagt aan het geluk van onze collega’s. Dat geluk vinden wij belangrijk: als jij goed in je vel zit, heeft iedereen daar plezier van.

 • Gezelligheid hoort erbij

  Lekkere lunches, leuke uitjes en andere activiteiten. Bij ons staat Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel.

 • Een fijne werkomgeving

  Sinds 2022 hebben we onze vestiging helemaal verbouwd. Een nieuw state-of-the-art trainingscentrum waar mensen altijd welkom zijn en we laten zien hoe het comfort van de toekomst eruitziet. Want wat ons betreft is de toekomst nu.

Wereldwijd met lokale focus

Met meer dan 4000 medewerkers wereldwijd zijn we nog steeds een familiebedrijf. “Zorgeloos comfort” geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s – vanaf de eerste dag. In de klantenservice werk je zelfstandig maar sta je altijd in nauw contact met je collega’s in Den Bosch.

Onze vacatures voor servicetechnici

Overzicht van alle vacatures

Zorgeloos comfort – met als doel een duurzame toekomst voor de klant én voor jou. 

Alle vacatures