NXT GEN brengt techniek tot leven

NXT GEN installatiefestival was een echte hands-on beleving voor jong en oud. Een vakbeurs in een festivaljasje. Op het evenemententerrein van Papendal in Arnhem kwamen 12 en 13 mei 5.000 bezoekers techniek beleven. Ook installateurs met gezin waren van harte welkom.

Techniek écht beleven

Op dit groots opgezette installatiefestival waren, naast organisator Wasco, ook 60 fabrikanten aanwezig met de laatste producten en ontwikkelingen. Het thema was vooral techniek écht beleven en de jeugd spelenderwijs kennis laten maken met de wereld van techniek.

We hebben heel veel installateurs met gezin mogen ontmoeten die enthousiast met onze escape game aan de slag gingen. Een warmtepomp in storing die langzaam oververhit raakt. De installateur in de deelnemers werd uitgedaagd om zo snel mogelijk drie puzzels op te lossen terwijl de tijd dringt.

We kijken terug op een geslaagde vakbeurs met festivalgevoel.
Wij hebben genoten, hopelijk jij ook!

Heb je ons gemist op NXT GEN?

Plan dan een afspraak in met een van onze collega’s en kom langs bij ons in de showroom en trainingsruimte in 's-Hertogenbosch om de techniek van STIEBEL ELTRON hands-on te beleven.

Plan een afspraak