Seminar Totaalconcepten voor all-electric

De all-electric route naar de energietransitie: de totaalconcepten. Bij deze concepten zie je een totaaloplossing terug, die zowel energieopslag, -opwekking en installaties met elkaar verbindt. In feite is het alles dat je nodig hebt om in één klap te verduurzamen.

Welke voordelen zijn er en welke concrete uitwerkingen (projecten) zien we in de markt? STIEBEL ELTRON directeur Jaap Aukema geeft op woensdag 4 november een presentatie tijdens het seminar totaalconcepten voor all-electric. Klik hier voor meer informatie. Het seminar vindt plaats op Building Holland.

Building Holland is de aanjager van duurzame innovaties

Op 2, 3 en 4 november worden op Building Holland visies, innovaties en oplossingen gepresenteerd om de bouw en vastgoedsector te laten zien op welke manier zij hun rol kunnen waarmaken in de transitie. Tijdens deze drie dagen kan je lezingen en seminars bijwonen. Tevens brengen ketenpartners zoals STIEBEL ELTRON je graag op de hoogte van de laatste informatie en mogelijkheden qua (deel)oplossingen die elk apart onderdeel zijn van de integrale oplossing.

Bezoek onze stand 8.196
Onze collega’s van STIEBEL ELTRON Nederland vertellen je graag meer over onze toepassingen en denken graag met je mee over de oplossing voor jouw project. Bezoek onze stand 8.196. 

Gratis toegangskaart
We zouden het heel leuk vinden wanneer je hierbij aanwezig bent. Zet 'm dus in je agenda en meld je, wanneer je dit nog niet gedaan hebt, hier aan. Mocht dit iets zijn voor één van je collega’s, stuur deze uitnodiging dan gerust door.