InnovationTOUR is terug van weggeweest

Innoveren zit in ons DNA, het is het fundament van onze geschiedenis van bijna 100 jaar.

Innoveren zit in ons DNA, het is het fundament van onze geschiedenis van bijna 100. Sinds de uitvinding van dr. Theodor Stiebel in 1924 hebben we niet stil gezeten. Want alleen nieuwe, innovatieve oplossingen brengen jou verder in de toekomst. We zijn trots op onze innovatieve oplossingen op het gebied van verwarmen, warm water, koelen en ventilatie. Daarom reizen we speciaal voor installateurs, adviseurs, corporaties, projectontwikkelaars en bouwers dit najaar weer door heel Nederland met onze vernieuwde innovationtruck. Kom langs bij onze mobiele showroom vol duurzame gasloze én hybride oplossingen. Zodat je de producten kunt bekijken en advies kunt inwinnen van onze specialisten. Zo ben jij, net als wij, klaar voor de toekomst.

We komen naar je toe om het jou zo makkelijk mogelijk te maken

Innovatie beschouwen wij niet als een doel op zich, maar als een kans om de kwaliteit van leven te verbeteren. Daarom ontwikkelen we al bijna 100 jaar gasloze oplossingen en hebben we standaard warmtepompsets voor uiteenlopende situaties binnen nieuwbouw, renovatie en hybride projecten. Deze warmtepompsets zijn plug & play en uit voorraad leverbaar. Wij zetten onze kennis in, doen alles met een persoonlijke aanpak en gaan voor een comfortabele leefomgeving voor onze klanten. Onze slogan is dan ook: WP Easy | Warmtepompen, ventilatie & Home Comfort easier than ever. Dat gaat verder dan alleen steengoede, robuuste, gasloze oplossingen. Advies, planning en service maken we ook zo makkelijk mogelijk. En nu met de InnovationTOUR is maken we het jou makkelijker dan ooit om live de producten te ervaren, advies in te winnen en klaar te zijn voor de toekomst. 

De eerste data zijn bekend!

De InnovationTOUR 2023 gaat heel Nederland door, de eerste data en locaties voor de truck zijn bekend:

Henk&Fred Event in Expo Houten

19, 20 & 21 september 2023

Bezoek STIEBEL ELTRON binnen bij stand 169 en bezoek buiten onze innovationtruck. Registreer je nu en bestel jouw gratis toegangsticket. 

Registreer voor gratis toegang

Vakbeurs Energie Brabanthallen Den Bosch

10, 11 & 12 oktober 2023

Bezoek de innovationtruck op onze stand.
Registreer je nu en bestel jouw gratis toegangsticket. 

Registreer voor gratis toegang

Waar komt de truck nog meer? En wat is er te zien?

De InnovationTOUR gaat door heel Nederland. Wil je weten welke data er nog meer bevestigd zijn, kijk dan op deze pagina.

Hier vind je ook een voorproefje van de producten die jij live kunt bekijken in de innovationTruck.

Helemaal op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Meer informatie en TOURdata

De Innovationtruck bij jou voor de deur?

Wil jij een samenwerking aangaan en de Innovationtruck bij jou voor deur hebben staan? Neem dan contact op met marketing@stiebel-eltron.nl, dan kijken we samen wat er mogelijk is.