Ontdek innovatieve producten op de VSK

STIEBEL ELTRON nodigt je uit om deel uit te maken van een bijzondere editie van de VSK.

Terwijl we ons 100-jarig jubileum vierden, presenteerden we trots onze innovaties, producten en diensten die jouw werk makkelijker maken dan ooit. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Ventilatie

Op de VSK kon je kennis maken met de allernieuwste ventilatiesystemen van STIEBEL ELTRON, uitgerust met de meest geavanceerde technologieën. 

Ventilatie is essentieel, geen luxe, voor het handhaven van een gezond binnenklimaat. Recente studies tonen aan dat de luchtkwaliteit binnenshuis soms zelfs slechter kan zijn dan buiten, wat een aanzienlijke invloed heeft op onze gezondheid en ons welzijn.

STIEBEL ELTRON zet techniek in om de kwaliteit van leven te verbeteren door systemen te ontwikkelen die niet alleen een gezond binnenklimaat garanderen, maar ook energie-efficiënt en comfortabel zijn. Bezoek ons op de VSK en ontdek hoe onze ventilatiesystemen de standaard bepalen voor een gezond, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat.

Ventileren met de VRC-W 450 Premium

EM meter

Wil jij jouw klanten voorzien van werkelijk intelligent energiebeheer? Kies dan voor STIEBEL ELTRON. Onze warmtepompen leveren al topprestaties, maar nu gaan we nog een stap verder met de introductie van de EM meter.

De EM meter is een slimme oplossing die weergegevens combineert met het gebruik van de bewoners. Hierdoor minimaliseer je de belasting op het energienet en voorkom je overbelasting. Deze innovatie optimaliseert het gebruik van de elektriciteitsaansluiting en maakt het overbodig om de meterkast van de klant te verzwaren. Ben je benieuwd naar wat de EM meter voor jou kan betekenen? We delen graag meer informatie met je op de VSK!

WPL 09 ACS classic: jouw sleutel tot flexibiliteit en gemak

Met de WPL 09 ACS classic heb je één oplossing die je bij uiteenlopende situaties kunt inzetten. Uitermate geschikt voor typische woningen met een warmteverlies van 6 kW. De WPL 09 ACS classic is onderdeel van drie sets, waardoor je deze oplossing kan beschouwen als een bouwpakket. Ontdek deze flexibele opties:

  • Met hydraulische module HM-trend in combinatie met huidige CV-ketel, losse zonneboiler, losse warmtepompboiler of elektrische boiler met PV voor verwarmen en koelen;
  • Boilervat met regelaar HSBB 180 Plus voor verwarmen, warm tapwater en koelen;
  • Combiboiler met regelaar HSBC 180 Plus voor verwarmen, warm tapwater en koelen.

WPL-A 07 HK Premium + HSBC 300 Cool: definieer nieuwe standaarden

De premium WPL-A 07 HK warmtepompen, gecombineerd met de HSBC 300 Cool, belichaamt de ultieme efficiëntie en veelzijdigheid. Deze set biedt de ideale oplossing voor renovatieprojecten, uitblinkend door een laag geluidsniveau van slechts 48 dB en een opmerkelijke afgiftetemperatuur van 75°C, zelfs bij een buitentemperatuur van -10°C, en dat alles zonder extra elektrische ondersteuning. 

De WPL-A 07 HK Premium onderscheidt zich door zijn buitengewone prestaties met een A+++ energielabel, dus maximale subsidie.

Ontdek deze en andere voordelen van een geïntegreerde buffer en boiler.

Bekijk de WPL-A 07 HK warmtepomp

Doorstromers & boilers: ervaar ongeëvenaard comfort

Onze doorstromers en boilers, met toppers als de DHB-E 11/13 LCD, DEM 3 en de unieke A-label boiler SHZ 30 LCD, voorzien in een uitgebreid spectrum aan oplossingen voor elke warmwaterbehoefte. Of je nu een compacte oplossing voor warm water wenst, of een systeem dat grote hoeveelheden warm water kan genereren, STIEBEL ELTRON biedt de perfecte oplossing.

A-label boiler SHZ 30 LCD

Jouw uitnodiging om innovatie te ervaren

STIEBEL ELTRON stond dit jaar op VSK 2024 klaar om jou te verwelkomen en samen onze mijlpaal van 100 jaar innovatie en partnerschap te vieren. In onze InnovationTruck ervaarde jij de toekomst van installatietechniek.

Registreer en ontvang jouw toegangsticket

Hebben wij jou gemist op de VSK?

Dan willen we jou graag alsnog de hand schudden!

Heb je behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies of een technisch specialist die even met je meekijkt? Geen probleem, maak gerust een afspraak. 

Maak een afpraak