100 Jaar STIEBEL ELTRON

100 Jaar innovatie maakt jouw werk makkelijker!

Terwijl STIEBEL ELTRON zijn 100-jarige jubileum viert, reflecteren we met trots op onze reis van bescheiden begin tot marktleider in de HVAC-industrie. Onze oprichter, Dr. Theodor Stiebel, zette in 1924 de eerste stap met een visie op innovatie, all-electric en kwaliteit. Sindsdien is elk decennium gekenmerkt door vooruitgang, waarbij we pionierden in de ontwikkeling van producten die niet alleen technologisch geavanceerd zijn, maar ook het comfort en het welzijn van de gebruiker verbeteren.

100 Jaar kennis: Fundament voor groei

Onze eeuw van expertise is jouw kracht. We begrijpen dat de wereld van HVAC steeds complexer wordt en we zien het als onze missie om deze complexiteit te vertalen naar duidelijkheid en eenvoud voor jou. Onze trainingen zijn meer dan alleen stof tot je nemen; het zijn interactieve trainingen waarbij je praktisch aan de slag gaat. Het trainingscentrum van STIEBEL ELTRON is een platform voor kennisuitwisseling, waar je inzichten en vaardigheden opdoet die jouw werk niet alleen makkelijker maken, maar ook je positie in de markt versterken. Meld je direct aan voor een training en bouw aan jouw toekomst.

100 Jaar innovatie: Toolbox voor succes

De toolbox van STIEBEL ELTRON, verfijnd en uitgebreid over een eeuw, is jouw partner in elk project. Van de dimensioneringstool die het ontwerpproces vereenvoudigen tot navigatiehulpmiddelen die je helpen de perfecte productoplossing te vinden, onze toolbox is ontwikkeld met jou in gedachten. We zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan jouw werk en we blijven onze tools ontwikkelen en verbeteren. Bekijk de toolbox en ervaar zelf hoe het jouw projecten kan transformeren. 

100 Jaar comfort: Samen bereiken we meer

Onze producten zijn het resultaat van een eeuw aan toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Elke warmtepomp, elk ventilatiesysteem en elke Home Comfort oplossing is ontworpen met jouw behoeften en die van de eindgebruiker in gedachten. We zijn trots dat onze producten een essentieel onderdeel zijn geworden van zoveel huizen en bedrijven. 

Bij STIEBEL ELTRON zijn we trots op wat we samen hebben bereikt en we kijken uit naar de toekomst. Ons 100-jarige jubileum is niet alleen een mijlpaal om te vieren, maar ook een moment om onze toewijding aan jou, onze partners en klanten, te vernieuwen. Laten we samen de volgende 100 jaar vormgeven. Maak een afspraak en ontdek wat we samen kunnen bereiken. Op naar nog een eeuw van innovatie!

Bekijk onze warmtepompen

Maak een afspraak

Ben jij er klaar voor om jouw positie als installateur in de markt te versterken? Maak een afspraak en ontdek hoe onze tools, kennis, trainingen en producten je hierbij kunnen helpen! 

Maak een afspraak