Opening pand STIEBEL ELTRON Nederland

De locatie van STIEBEL ELTRON Nederland is helemaal gerenoveerd. Het pand is verduurzaamd en klaar voor de toekomst. STIEBEL ELTRON heeft dit op 20 oktober 2022 met een select gezelschap gevierd. Dr. Ulrich Stiebel, Chairman STIEBEL ELTRON Groep, tevens de zoon van de oprichter van STIEBEL ELTRON, was deze avond aanwezig om het pand officieel te openen.

Gasloos en klaar voor de toekomst

Met alle collega’s en andere genodigden was het op 20 oktober tijd om het nieuwe pand feestelijk te openen. Allereerst nam directeur Jaap Aukema van STIEBEL ELTRON Nederland het woord. Hij is trots op het eindresultaat en bedankten de aanwezigen en iedereen die betrokken was bij de renovatie. “Een gasloos pand, met showroom, trainingscentrum en kantoor dat helemaal klaar is voor de toekomst”, aldus Jaap Aukema. Vervolgens gaf Stephan Pähler, Directeur Sales West-Europa STIEBEL ELTRON Groep een speech. Hierin vertelde hij dat Nederland de laatste jaren mooie ontwikkelingen doormaakt. “Beginnend bij warm water producten, naar nichemarkt warmtepompen en nu een volledige speler op de warmtepompenmarkt”, aldus Stephan Pähler.

Van noodverwarming tot de nieuwste producten

Daarna kreeg Dr. Ulrich Stiebel het podium: “Mijn vader is ooit begonnen met het product noodverwarming. De producten die toentertijd op de markt waren, werkte niet voldoende dus mijn vader besloot het zelf te ontwerpen. Met materialen die voorhanden waren maakte hij een prototype en dat werd uiteindelijk een van de eerste producten van STIEBEL ELTRON. Omdat het een van de eerste producten was van mijn vader wilde ik jaren later graag dat eerste type noodverwarming hebben. Ik vond het op eBay, maar tot mijn verbazing had iemand die eerder gekocht dan ik. Uiteindelijk kwam ik erachter dat het de directeur van STIEBEL ELTRON Nederland was voor in het eerste kantoor. Nu bijna 50 jaar later mag ik het gerenoveerde pand openen vol met de nieuwste producten.”

Een fantastische avond

Na de speech van Dr. Ulrich Stiebel was het tijd voor de openingshandeling. Op het podium werd een lint doorgeknipt door Dr. Ulrich Stiebel, mevrouw Stiebel, Stephan Pähler, Joost van Lieshout en Jaap Aukema. Na het proosten met de aanwezigen was het tijd voor de rondleidingen door het pand. Met een walking dinner en livemuziek werd de fantastische opening afgerond. Dr. Stiebel: “Het was echt fantastisch, het is echt een uniek evenement, dat hebben we niet elk jaar of elke maand. We zijn er erg trots op.” Stephan Pähler: “Ik sluit me volledig aan bij Dr. Stiebel, het is een heel indrukwekkend gebouw, met een nieuw concept showroom en trainingscentrum. Een heel licht en ruimtelijk gebouw.” Mevrouw Stiebel: “We zijn al vaker in Nederland geweest, maar ik ben verrast door het nieuwe gebouw en hoe mooi alles eruitziet hier.”

Van harte welkom

Iedereen is van harte welkom om onze showroom te komen bezoeken. Hier staan onze nieuwste producten en sets. Belangrijk is dat je daarvoor wel even een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat een collega voor je klaarstaat met een kopje koffie. We nemen graag de tijd voor onze klanten en relaties. Zo kunnen we de producten laten zien, maar ook advies geven of casussen bespreken.

Dag voor installateurs

Om alle installateurs de gelegenheid te geven om ons nieuwe pand te bezoeken hebben wij donderdag 10 november omgedoopt in dag voor de installateur!

Op deze dag ben je tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom om onze nieuwe showroom en trainingsruimte te bekijken onder het genot van een hapje en drankje. Onze sales afdeling geeft graag een rondleiding. Ook staat onze innovation tour truck die dag in Den Bosch. Het is de moeite waard om daar een kijkje te nemen. Onze collega’s vertellen graag meer over wie wij zijn en wat wij voor jullie als installateurs kunnen betekenen.

 

Voor deze dag zijn installateurs met hun hele team zowel calculatie als projectleiders, inkopers, projectontwikkeling als directie uitgenodigd. Meld je hier direct aan.

Bezoek showroom

Naast de dag voor installateurs is iedereen is van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Hier staan onze nieuwste producten en sets. Belangrijk is dat je daarvoor wel even een afspraak maakt. Dan zorgen wij ervoor dat een collega voor je klaarstaat met een kopje koffie. We nemen graag de tijd voor onze klanten en relaties. Zo kunnen we de producten laten zien, maar ook advies geven of casussen bespreken.