Onze energie heeft de toekomst

Al 100 jaar!

Maak ook deel uit van onze reis naar een duurzame, all-elektric wereld.

100 JAAR KENNIS 100 JAAR COMFORT 100 JAAR PERSOONLIJK
Door voortdurend te investeren in innovatie, kennis, onze mensen en in onze partners leveren we al 100 jaar technologisch geavanceerde oplossingen om de kwaliteit van leven verbeteren. Tijdens de VSK introduceren we onze nieuwste ventilatieproducten. Met geavanceerde technologie en een focus op installatiegemak, zetten we onze traditie voort van het bieden van topkwaliteit en comfort. Onze reis was niet mogelijk geweest zonder onze trouwe klanten en partners. Als familiebedrijf blijven wij bouwen aan langdurige relaties gebaseerd op persoonlijk contact en vertrouwen.

Vier 100 jaar STIEBEL ELTRON en ontdek de toekomst van warmtepompen, ventilatie en home comfort.

We zetten onze kennis in, gaan voor de persoonlijke aanpak en staan voor comfort. Daarom ontwikkelen en investeren we al 100 jaar in gasloze oplossingen, in onze mensen en partners.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

De VSK stond dit jaar in het teken van “onze toekomst draait om jou”. En wij ontmoeten jou graag: laten we samen de volgende 100 jaar vormgeven. Maak een afspraak en ontdek wat we samen kunnen bereiken, want de toekomst draait echt om jou. 

Hebben wij jou gemist op de VSK?

Dan schudden wij alsnog graag jouw hand!

Ben jij er klaar voor om jouw positie als installateur in de markt te versterken? Maak een afspraak en ontdek hoe onze tools, kennis, trainingen en producten je hierbij kunnen helpen!

Maak een afspraak