Welkom

STIEBEL ELTRON Nederland

STIEBEL ELTRON is sinds 1977 actief in Nederland. STIEBEL ELTRON Nederland BV is een dochteronderneming van het Duitse STIEBEL ELTRON GmbH concern. Directie: Joost van Lieshout & Dennis Blonk. Het gamma van STIEBEL ELTRON Nederland omvat warmwater en warmtepompen. Warmtepompen maken gebruik van duurzame energie voor verwarming en voor de productie van warm water. STIEBEL ELTRON levert al sinds 1976 warmtepompen voor woningbouw en kleine utiliteitsbouw en heeft dus een enorm grote ervaring op dit gebied. STIEBEL ELTRON heeft als eerste in Nederland de warmtepompboiler met een TNO-gelijkwaardigheidscertificaat geïntroduceerd: een warmtepomp met een grote marktacceptatie, die inmiddels uitgebreid is toegepast in zowel de particuliere woningbouw als in grotere woningbouwprojecten voor de vrije sector.

Onze demonstratieruimte

STIEBEL ELTRON heeft een permanente demonstratieruimte in ‘s-Hertogenbosch, waar alle producten en ook warmtepompen staan opgesteld. STIEBEL ELTRON geeft daar ook cursussen over verwarming, warmwatertoestellen en warmtepompen, de systematiek, capaciteitsberekeningen, installatie en toepassingen.

Vergeet niet vooraf een afspraak te maken. Zo kunnen wij u een persoonlijk professioneel advies geven en met u de meest geschikte mogelijkheden bespreken voor uw project(en).

STIEBEL ELTRON Nederland | Daviottenweg 36 | 5222 BH 's-Hertogenbosch

Parkeren

Parkeren aan de Daviottenweg kan i.v.m. drukte soms lastig zijn, maar aan de Koenendelseweg is gratis parkeerruimte. Hier zijn 50 gratis parkeerplaatsen. Loopafstand ca. 100 meter.