LWZ 5 CS Premium all-in-one systeem

Voor ventilatie, verwarming, warm tapwater en koeling

Kies voor Efficiëntie met de LWZ 05 CS Premium Als installateur zoek je naar systemen die niet alleen voldoen aan de hoogste normen, maar die ook gemak bieden bij de installatie. Met de LWZ 05 CS Premium krijg je niet alleen een een toestel waarbij de verschillende installatiesystemen perfect op elkaar zijn afgestemd, maar ook een zeer betrouwbaar toestel die voldoet aan alle moderne eisen. Kies voor efficiëntie, kies voor de LWZ 05 CS Premium

All-in-one systeem

Dit all-in-one toestel brengt de functies ventilatie, verwarming, tapwater en koeling samen en haalt het maximale uit de totale installatie. Daarvoor heeft het toestel slechts een minimum aan ruimte nodig. Op een oppervlakte van slechts iets meer dan één vierkante meter zorgt hij voor warmte in de winter, koelte in de zomer alsmede verse lucht en warm water het hele jaar door.

Installatiegemak en duurzaamheid

Bij STIEBEL ELTRON staat installatiegemak hoog in het vaandel. De LWZ 05 CS Premium is het all-in-one toestel dat installatietijd en installatiekosten bespaart. Alle luchtaansluitingen bevinden zich aan de bovenzijde De bovenliggende luchtaansluitingen bieden flexibiliteit bij de installatie, terwijl de stevige designbehuizing van staalplaat zorgt voor duurzaamheid. Een systeem dat tegen een stootje kan, wat jij als installateur zeker kunt waarderen.

Bekijk de LWZ 05 CS Premium

Geluidsarm en geschikt voor diverse omgevingen

In situaties waar geluidsbeperking essentieel is, biedt de LWZ 05 CS Premium uitkomst. Door de binnenopstelling en uitgebreide geluidsisolatie is extra geluidsbeheersing niet nodig. Dit maakt het systeem ideaal voor installaties in compacte woningen en dichtbebouwde omgevingen. De geringe geluidsemissie naar buiten toe maakt gedoe met geluidsberekeningen overbodig.

Ventilatie met hoog rendement

De LWZ 05 CS Premium benut ventilatie met warmteterugwinning, waarbij tot wel 90% van de warmte uit de afgevoerde lucht wordt teruggewonnen. Voor de bewoners betekent dit niet alleen een energie-efficiënt systeem, maar ook een installatie die zorgt voor een zeer comfortabel binnenklimaat. Niet alleen de gebruikers halen profijt uit de LWZ 05 CS Premium. Ook jij als installateur behaalt je voordelen. Naast het plaatsen van een zeer energie-efficiënt systeem, voldoe je met deze installatie ook aan de moderne ventilatienormen en bied je maximale comfort aan je klanten. 

Waarom kiezen voor deze all-in-one unit

Redenen om te kiezen voor de LWZ 05 CS Premium all-in-one:

  • Compact toestel met ventilatie-, verwarming-, tapwater- en koelfuncties
  • Moderne invertertechnologie voor verbeterde efficiëntie en stillere werking
  • Door de binnenopstelling en uitgebreide geluidsisolatie is extra geluidsbeheersing niet nodig
  • Te combineren met PV-installatie
  • Terugwinning van maximaal 90 % van de warmte-energie uit de afvoerlucht
  • Hoog warmwatercomfort door goed geïsoleerde 235 liter boiler
  • Alle luchtaansluitingen bevinden zich aan de bovenzijde van het toestel

Meer weten?

Wil je meer weten over de LWZ 05 CS Premium en ontdekken hoe dit systeem jouw installatiewerkzaamheden kan vereenvoudigen? Maak dan nu een afspraak voor een persoonlijke demonstratie en advies op maat. Wij staan klaar om jou te ondersteunen bij de toekomst van energiezuinige installaties!

 

P.S. Wist je dat wij een nieuw ventilatiesysteem type D (balansventilatie) met WTW op de markt hebben gebracht?

Bekijk de VRC-W 450 Premium

Persoonlijk advies of een technische vraag?

Heb je behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies of een technisch specialist die even met je meekijkt? Geen probleem, maak gerust een afspraak. 

Maak een afspraak