Een jaar vol met mooie ontmoetingen

Het jaar is bijna achter de rug. We zijn dankbaar voor alle mooie dingen die we dit jaar hebben mogen doen en iedereen die we hebben ontmoet. Bij STIEBEL ELTRON hebben we zorgeloos comfort en het verbeteren van kwaliteit van leven hoog in het vaandel staan. Dit jaar zijn wij naar onze klanten toe te gaan, mooie momenten te vieren met relaties en servicepartners, kennis over te brengen door webinars, trainingen en blogs. En bovenal echte verbinding door kennis te delen en onze persoonlijke aanpak. Samen gaan we ook in 2023 voor het ultiem verbeteren van kwaliteit van leven. Graag nemen we je in vogelvlucht mee door 2022.

Trainingen & toolbox

De wereld van warmtepompen en andere duurzame oplossingen verandert snel. Om het onze installateurs en andere relaties zo makkelijk mogelijk te maken hebben we in 2022 veel gratis eendaagse trainingen gegeven en de toolbox aangevuld en beschikbaar gemaakt voor onze vakpartners. Hier gaan we uiteraard in 2023 mee door. Registreer je voor de toolbox of meld je aan voor een van onze gratis trainingen!

Meer informatie over onze trainingen

Webinars & blogs

Naast dat we kennis delen via onze trainingen en toolbox, hebben we ook verschillende webinars gegeven en blogs geschreven. Webinars over verduurzamen voor corporaties en verhuurders, van het gas af zonder een koude douche en hoe hybride wil jij het hebben? Al deze webinars kun je on-demand terugkijken. 

Het was fijn je te ontmoeten

Onze relaties zitten door heel Nederland. Reden genoeg dus om tijdens de InnovationTOUR met een mobiele showroom de mensen op te zoeken. Zo kunnen we onze kennis delen en alle vragen beantwoorden door middel van persoonlijk contact. Tijdens deze tour stonden we ook op de Vakbeurs Energie en ook daar hebben we veel mensen mogen ontmoeten. Daar worden wij erg blij van.

Voor volgend jaar hebben we al de ISH, Installatie Vakbeurs en Vakbeurs Energie gepland.

Op de hoogte blijven van onze evenementen? Meld je dan even aan voor de nieuwsbrief door je als vakpartner te registreren.
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden

Speciale momenten

De locatie van STIEBEL ELTRON Nederland is helemaal gerenoveerd. Het pand is gasloos, verduurzaamd en klaar voor de toekomst. Dit hebben we gevierd met een select gezelschap. Dr. Ulrich Stiebel, Chairman STIEBEL ELTRON Groep, tevens de zoon van de oprichter van STIEBEL ELTRON, was deze avond aanwezig om het pand officieel te openen. Verder hebben we voor het eerst sinds corona onze servicepartners weer in het zonnetje gezet tijdens de servicepartnerdag. En hebben voor het eerst twee particulierendagen georganiseerd. Zij kregen een rondleiding, presentatie en alle gelegenheid om al hun vragen te beantwoorden

€ 157.000,- opgehaald voor het Leontienhuis

Op 24 september zijn Hugo de Jonge en Leontien van Moorsel samen met Marianne Timmer, Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel, Manuel Venderbos, relaties en collega’s van STIEBEL ELTRON en andere betrokkenen op de fiets gestapt voor het goede doel: Het Leontienhuis. Een inloophuis voor mensen met een eetstoornis én hun naasten waar Leontien van Moorsel en ervaringsdeskundigen mensen helpen op hun weg naar herstel. Een goed doel waar STIEBEL ELTRON zich ook in 2023 weer voor gaat inzetten met onder andere een Charity Ride.