Word jij onze Valentijnsdate?

Het is bijna Valentijnsdag. Daar draait alles om liefde en warmte. Wij als STIEBEL ELTRON willen dat jij je thuis voelt in je eigen woning. Het draait om het ervaren van een comfortabel leefklimaat. Ben jij nog steeds verliefd op je huis. Of wil je renoveren of kies je voor een nieuwbouwwoning? Het kan. Niets is dan zo moeilijk om informatie te vinden. Zeker als het gaat om de keuze voor verwarming. Iedereen wil toch van het gas af? Alleen hoe doe je dat? En waar moet je aan denken? Wij als STIEBEL ELTRON adviseren je graag. Maak daarom nu een date met ons. We beloven: er komt geen romantiek bij kijken.

Boem. Verliefd. Van Den Bosch naar Drenthe

Rob en Marlies woonden al jaren klein maar fijn in het centrum van Den Bosch. Op vakantie in Drenthe zagen ze een prachtige woonboerderij met een Te Koop bord. Ze werden op slag verliefd – alleen welke stappen moesten ze nemen qua renovatie. Bevangen door de liefde besloten ze om contact op te nemen met de lokale installateur. Deze nam de tijd om uitleg te geven over de mogelijkheden qua renovatie. Eerst isoleren en daarna een goede keuze maken qua warmtepomp om van het gas af te gaan. De installateur nam contact op met STIEBEL ELTRON die de cases goed uitwerkte en tot een oplossing kwam waarbij gebruik werd gemaakt van de LWZ (de all-in-one warmtepomp). Drie maanden later verhuisden ze. Zo snel kan het gaan, als de liefde toeslaat.

Wil jij van het gas af?

Als je van het gas af wilt – hoe weet je dan welke warmtepomp zorgt voor een comfortabel leefklimaat zodat jij verliefd blijft op je woning? Laat je inspireren door onze collega’s. Ze weten waar je bronnen kunt boren voor je warmtepomp en waar en wanneer je beter gebruik kan maken van een binnenopgestelde warmtepomp of juist een buitenwarmtepomp. Vertel hoe jouw comfortabel leefklimaat moet zijn en ze weten precies waar je moet zijn.

Waarom STIEBEL ELTRON?

• Familiebedrijf

• Intelligente producten als geschikte oplossing voor elke situatie: warmwatertoestellen, warmtepompen, ventilatiesystemen en verwarmingstoestellen

• Wij leveren sinds 1924 all-electric producten

Word jij onze Valentijnsdate?

Rondom Valentijn draait het om liefde, warmte en niet teveel betalen. Dus dit is hét moment om te kijken hoe jij jouw woning verwarmt. We nodigen je graag uit voor een date

Interesse? Neem direct contact op met een van onze accountmanagers