De toekomst van energie

Vier je met ons op de VSK!

Van 6 t/m 9 februari 2024 in de Jaarbeurs van Utrecht

Maak ook deel uit van onze reis naar een duurzame, all-elektric wereld.  Vier 100 jaar STIEBEL ELTRON en ontdek de toekomst van warmtepompen, ventilatie en home comfort. 

Dit jaar staat de VSK in het teken van “onze toekomst draait om jou”. En jij bent van harte welkom! Ervaar de nieuwste producten en leer alles over de toekomst van all-electric oplossingen, toepassingen, innovaties en diensten van STIEBEL ELTRON. 

Introductie ventilatie

Je krijgt de nieuwste producten te zien en wij vertellen je alles over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hybride en all-electric oplossingen. Ook introduceren we op de VSK onze ventilatieproductlijn.

Vraag je ticket aan en bezoek de InnovationTruck op stand 07.C018.

100 JAAR KENNIS 100 JAAR COMFORT 100 JAAR PERSOONLIJK
Door voortdurend te investeren in innovatie, kennis, onze mensen en in onze partners leveren we al 100 jaar technologisch geavanceerde oplossingen om de kwaliteit van leven verbeteren. Tijdens de VSK introduceren we onze nieuwste ventilatieproducten. Met geavanceerde technologie en een focus op installatiegemak, zetten we onze traditie voort van het bieden van topkwaliteit en comfort. Onze reis was niet mogelijk geweest zonder onze trouwe klanten en partners. Als familiebedrijf blijven wij bouwen aan langdurige relaties gebaseerd op persoonlijk contact en vertrouwen.

Wij geven je graag een rondleiding door de Innovation Truck en nemen de tijd om jouw vragen te beantwoorden. We maken het jou graag zo makkelijk mogelijk, want de toekomst draait echt om jou.

Dat is WP Easy | Warmtepompen, Ventilatie en Home Comfort, easier than ever.

Hebben wij jou gemist op de VSK?

Dan schudden wij alsnog graag jouw hand!

Ben jij er klaar voor om jouw positie als installateur in de markt te versterken? Maak een afspraak en ontdek hoe onze tools, kennis, trainingen en producten je hierbij kunnen helpen!

Maak een afspraak

Op de VSK: Samen werken aan een duurzame toekomst!

De VSK is dé vakbeurs voor de installatiebranche die je in één bezoek volledig op de hoogte brengt van de laatste ontwikkelingen in zowel de wereld van W-installatie als E-installatietechniek. 

De Nederlandse installatiesector bevindt zich in de grootste transitiefase in haar geschiedenis. We staan voor de uitdaging om Nederland duurzamer te maken om zo ambitieuze klimaatdoelstellingen te behalen. De installatiesector speelt daarin een cruciale, onmisbare rol.

Datum en locatie

Van 6 t/m 9 februari vindt de VSK plaats in de Jaarbeurs van Utrecht.
Je vindt STIEBEL ELTRON op stand 07.C018.