Staan producten van STIEBEL ELTRON ook in de 2BA database?

Jazeker!

Product- en handelsgegevens van STIEBEL ELTRON beschikbaar via 2BA!

Vanaf december 2018 distribueert STIEBEL ELTRON haar product- en handelsgegevens via 2BA. Dit betekent dat op uniforme wijze, actuele product- en handelsgegevens van STIEBEL ELTRON beschikbaar zijn via de 2BA datapool.

Wat is 2BA?
Het online platform 2BA, dat staat voor Bestand Beheer Artikelen, is de standaardbibliotheek voor de installatiebranche. 2BA heeft alle technische kenmerken en handelsgegevens van producenten en groothandels uit de installatiebranche verzameld in één database. Dagelijks wordt deze data uitgewisseld, waardoor installateurs en groothandels altijd en overal over actuele informatie kunnen beschikken.

Uniforme data-uitwisseling
De productdata is ingedeeld volgens ETIM productklassen en voorzien van de eerste kenmerkwaarden. STIEBEL ELTRON zet hiermee een belangrijke stap richting uniforme data-uitwisseling met haar partners, afnemers en potentieel nieuwe klanten.

Selectieprofiel
De GLN van STIEBEL ELTRON is 4017210000009.
Indien u de data geautomatiseerd wenst te ontvangen, dan kunt u deze leverancier toevoegen aan uw selectieprofiel. De gegevens zijn ook beschikbaar via Unifeed.

Wilt u meteen en geheel vrijblijvend een warmtepomp offerte aanvragen? Vul dan ons offerte formulier even in.