Wat kost een warmtepomp?

Bij de zoektocht naar een goede warmtepomp, komen er ongetwijfeld vragen over de kostprijs van de warmtepomp naar boven. Hoeveel kost een warmtepomp nu eigenlijk? En wat kost een warmtepomp installatie met installatiekosten erbij? Hoeveel de kosten van een warmtepomp precies bedragen, valt moeilijk te zeggen zonder eerst wat informatie van u te hebben. De kostprijs van de totale installatie van een warmtepomp  hangt natuurlijk af van welk model u kiest, welke opties u wenst, de plaats van installatie etc. Wat we u wel kunnen vertellen, is dat warmtepompen prijzen vaak overschat worden. Want u mag bij het inschatten van de totale kostprijs van de warmtepomp niet vergeten dat u deze warmtepomp kosten binnen een redelijke termijn terugverdient.

 

Wat kost een warmtepomp: warmtepompen prijs

Bent u op zoek naar prijzen van warmtepompen of een warmtepomp prijslijst? Neem direct contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Of vraag ernaar bij uw ervaren installateur. U zult zien hoe voordelig een warmtepomp eigenlijk is. STIEBEL ELTRON beschikt over circa 40 jaar ervaring met warmtepompen. Hierdoor bieden wij enkel de beste kwaliteit aan. Al onze warmtepompen voldoen aan strenge, Duitse eisen en Europese normen. Dankzij uw warmtepomp bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur. Een warmtepomp is dus een erg slimme investering voor de toekomst.

Warmtepompen kostprijs

Ga gerust eens langs bij een van onze professionele installateurs voor een overzicht van de warmtepomp prijzen. Zij vertellen u alles over de prijzen, de mogelijke opties, de extra’s, de mogelijke subsidies etc. De prijs van warmtepompen verschilt erg onderling. Wilt u zeker zijn dat uw warmtepomp efficiënt en stil werkt? Kies dan voor een STIEBEL ELTRON warmtepomp en u kunt weer rustig slapen. Onze installateurs worden bovendien regelmatig bijgeschoold. Zo zijn wij én u er altijd zeker van dat ze voldoen aan onze strenge eisen.