Wie kan een warmtepomp installeren?

Installatie door een kundig installateur

Naast verhalen over financiering en draagvlak, lezen we ook geregeld in de media dat de praktische implementatie van een warmtepomp geregeld de bottleneck vormt. De bouw en installateurs komen namelijk veel vakmensen tekort. Hoe zit dit?

Vakspecialisten
Het installeren van een warmtepomp is specialistisch werk en vereist technische kwaliteit. Het is dus geen klus die je aan een willekeurige klusjesman overlaat.

Kennis delen: trainingen en online
Installatiebedrijven kunnen bij STIEBEL ELTRON gratis training volgen zodat ze zich ook kunnen specialiseren in het aansluiten van een STIEBEL ELTRON warmtepomp. We delen daarnaast op onze website heel veel kennis, in de vorm van installatieschema's, aansluitinstructies, installatiefilms op ons YouTube kanaal etc. 
Op onze site vindt u diverse handige tools, zoals o.a. de schakelschemazoeker, handleidingen, productinformatietool, warmtepomp navigator. Onder Downloads vindt u formulieren, brochures, handleidingen, certificaten, gelijkwaardigheidsverklaringen etc.

Energy Campus
We hebben een Energy Campus bij ons moederbedrijf in Duitsland, die we kunnen inzetten voor scholing. Lees hier meer over de Energy Campus.

Als leverancier doen we er alles aan om onze technische kennis te delen, zodat een steeds grotere groep installateurs specifieke kennis opdoet van ons merk en onze producten.

Integratie
Onze producten beschikken daarnaast over een hoge mate van integratie van installatiecomponenten waardoor het installeren steeds eenvoudiger wordt. Daarnaast zorgt dit ervoor dat een warmtepomp minder ruimte in beslag neemt en alles in één product zit.

Neemt u gerust contact met ons op. We helpen u graag vooruit.

Wilt u meteen en geheel vrijblijvend een warmtepomp offerte aanvragen? Vul dan ons offerte formulier even in.