Hoe kun je het beste warmtepompen vergelijken?

Warmtepompen vergelijken

Welke warmtepomp kiezen?
Droomt u er ook van om aangesloten te zijn bij de schoonste, goedkoopste en meest stabiele energieleverancier ter wereld? Eentje die u niet verveelt met prijsschommelingen, vervuiling door productie en andere zaken? Dat kan! Met een warmtepomp wordt de natuur uw energieleverancier en verwarmt u op een ecologische manier. Alleen is de vraag welke warmtepomp u gaat kiezen. Warmtepompen vergelijken is een goede stap naar een juiste beslissing. Vraag ons gerust om meer informatie over de verschillende types zodat u een goede vergelijking kunt maken.

Vergelijk warmtepompen
Er zijn verschillende warmtepompen beschikbaar. Wilt u een vergelijking van warmtepompen maken? Weet dan dat er verschillende types bestaan: lucht|water, water|water en bodem|water. Deze namen verwijzen naar de bron waaruit de warmtepomp warmte haalt en waarvoor ze deze gebruikt. Alle types hebben hun specifieke toepassingen. Sommige warmtepompen zijn het meest geschikt voor renovaties en andere juist weer voor nieuwbouw. Welke warmtepomp u nodig heeft, hangt dus af van uw specifieke (ver)bouwproject.

Test: warmtepompen

Al onze warmtepompen voldoen aan strenge normen. De warmtepomp ervaringen van onze klanten zijn vrijwel allemaal positief. Hoewel er onderling verschillen bestaan tussen de beschikbare warmtepompen, is er één ding dat ze gemeen hebben. Ze zorgen stuk voor stuk voor een fikse besparing. Uw energiefactuur zal aanzienlijk dalen, waardoor u de aankoopprijs van uw warmtepomp na verloop van tijd terugverdient. Daarnaast draagt u ook uw steentje bij aan een meer ecologische samenleving en werkt u dus mee aan een groenere toekomst voor iedereen. Wilt u meer weten? Vraag gratis een offerte aan.

Let op EN12012 certificering
Voorkom nare verrassingen wanneer u voor een warmtepomp kiest die niet getest is volgens de EN12102-norm. Er zijn namelijk ook warmtepompen op de markt die hierover niets vermelden en u kunnen verrassen met de hoeveelheid geluid die ze produceren. Let er bij de aanschaf van een warmtepomp dan ook altijd op of deze getest én genormeerd is via EN12102. Alleen dan is er eerlijk vergelijkingsmateriaal inzake het geluid dat de warmtepomp produceert. Lees hier meer over het geluid dat een warmtepomp produceert.