Studenten bij STIEBEL ELTRON: seminar-event in de Energy Campus

Werk aan een duurzame toekomst bij STIEBEL ELTRON

Stagelopen, bachelorscriptie schrijven, werkstudent worden: de mogelijkheden voor jou zijn bij ons enorm – en samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

Uit de schoolbanken en in de praktijk

Eindelijk de praktijk ervaren, daarvoor zit je bij ons goed. Met ca. 4000 medewerkers en 26 dochterondernemingen wereldwijd en zes internationale productielocaties hebben we allerlei verschillende werkgebieden. We zijn altijd bezig met de nieuwste duurzame oplossingen en daar kan jij aan bijdragen. Je doet praktische kennis op en komt veel te weten over techniek, processen en onze bedrijfscultuur. Je oefent met teamwerk, projectorganisatie en het presenteren van resultaten. Allemaal vaardigheden waar je nu én in de toekomst profijt van hebt.

 • Een echte aanwinst

  Bij STIEBEL ELTRON zien we jonge mensen als aanwinst voor ons bedrijf. We zijn benieuwd naar jouw visie en laten jou je geleerde kennis de praktijk toepassen.

 • Welkom in ons team

  Als onderdeel van ons team kun je rekenen op goede ondersteuning van ervaren collega’s.

 • Aantrekkelijke vergoeding

  Voor niets gaat de zon op, bij ons kun je rekenen op een aantrekkelijke vergoeding of salaris.

 • Gezelligheid hoort erbij

  Lekkere lunches, leuke uitjes en andere activiteiten. Bij ons staat gezelligheid hoog in het vaandel.

 • Op pad

  Wij zijn van mening dat je het meeste leert als je veel verschillende collega’s ontmoet. Dus zit je bij ons op kantoor, dan zul je zeker ook een keer met collega’s op pad gaan om het werkveld écht te leren kennen.

 • Internationale carrièremogelijkheden

  Van Duitsland tot China, overal ter wereld heb je productielocaties of dochterondernemingen van STIEBEL ELTRON. Ga jij voor een internationale carrière? Dan zit je bij ons helemaal goed.

Ons aanbod voor studenten: van stage tot traineeprogramma in het bedrijf

Ons aanbod voor studenten: van stage tot werken naast je studie

Hbo- of mbo-stage
Studeer jij of start je binnenkort een studie? Jij kan bij ons je praktijkervaring opdoen. Het maakt niet uit wat voor stage je moet lopen, we bekijken elke aanvraag individueel. In principe zijn er stageplekken bij al onze afdelingen. Zoals Sales, Marketing, Support, Technische planning, Service en Logistiek.

Eindscriptie

Jij wilt jouw bachelor- of masterscriptie bij STIEBEL ELTRON schrijven? Wij ondersteunen je graag met onze knowhow en bijna 100 jaar ervaring in duurzame oplossingen. Of je nou al een onderwerp hebt besproken met je docent of alleen nog maar een eerste idee hebt, wij staan open voor een eerste gesprek. Ook is het mogelijk om voor je eindscriptie stage bij ons te lopen. 

We bieden studenten van uiteenlopende studierichtingen talloze mogelijkheden. We zijn altijd extra op zoek naar studenten uit de volgende richtingen: 

 • Elektrotechniek
 • Machinebouw
 • Bedrijfsinformatica
 • Bedrijfsingenieurs
 • of aanverwante studierichtingen

Werken naast je studie

Wil jij naast je studie ook deels werken? Dat raden wij je van harte aan! Door tijdens je studie al werkervaring op te doen, heb jij straks een streepje voor in het bedrijfsleven. Veel van onze studenten ondersteunen ons bij onze dagelijkse activiteiten of bij projectwerk. Zij financieren op die manier een deel van hun studie. We regelen de medewerking dusdanig dat jouw studie- en tijdplanning flexibel blijft. Ben jij klaar om geld te verdienen?

Traineeprogramma in technische verkoop

Technische verkoop, een vakgebied waar je alles over een product, het bedrijf en jezelf moet weten. Ons traineeprogramma voor technische verkoop duurt 18 maanden en is perfect voor instappers. Je krijgt een omvangrijke verkoop- en productopleidingen en maakt kennis met de grootste vestiging van STIEBEL ELTRON in Holzminden. Als je deze opleiding hebt afgerond ben je klaar voor een verantwoordelijke rol binnen STIEBEL ELTRON. 

Onze vacatures voor studenten

Overzicht van alle vacatures

Zorgeloos comfort – met als doel een duurzame toekomst voor de klant én voor jou. 

Alle vacatures