Vakmensen en leidinggevenden bij STIEBEL ELTRON voor warmtepompen

Vakmensen en leidinggevenden bij STIEBEL ELTRON

Onze vakmensen en leidinggevenden maken zorgeloos comfort mogelijk bij mensen thuis. Duurzame oplossingen voor nu én in de toekomst. Iets voor jou?

Ideeën ontwikkelen, duurzaamheid vormgeven

Bij STIEBEL ELTRON zetten we ons in voor innovatieve, milieuvriendelijke en duurzame oplossingen. En daar hebben we jou bij nodig. Onze vakmensen en leidinggevenden hebben verantwoordelijke en veelzijdige taken – van productmanagement en ontwikkeling tot engineering en accountmanagement.

 • Jouw doelen zijn belangrijk

  Samen gaan we natuurlijk voor het beste resultaat, zowel voor het bedrijf als voor jou. Je hebt regelmatig een gesprek met je leidinggevende over waar jij heen wilt met jouw carrière.

 • Lerende organisatie

  Wij geloven dat een lerende organisatie bijdraagt aan het geluk van onze collega’s . Dat geluk vinden wij belangrijk: als jij goed in je vel zit, heeft iedereen daar plezier van.

 • Gezelligheid hoort erbij

  Lekkere lunches, leuke uitjes en andere activiteiten. Bij ons staat Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel.

 • Internationale carrièremogelijkheden

  Van Duitsland tot China, overal ter wereld heb je productielocaties of dochterondernemingen van STIEBEL ELTRON. Ga jij voor een internationale carrière? Dan zit je bij ons helemaal goed.

 • Een fijne werkomgeving

  Sinds 2022 hebben we onze vestiging helemaal verbouwd. Een nieuw state-of-the-art trainingscentrum waar mensen altijd welkom zijn en we laten zien hoe het comfort van de toekomst eruitziet. Want wat ons betreft is de toekomst nu.

 • Thuis en op kantoor

  We zien de voordelen van thuis- en op kantoor werken. Onze collega’s werken dan ook ongeveer 50% vanuit huis. Zo ontstaat er flexibiliteit voor jou en je collega’s.

Professionals

Zorgeloos comfort – als vakman en leidinggevende bij STIEBEL ELTRON

Jij houdt je bezig met de volgende stap in je carrière en wilt je kennis en expertise inzetten voor een duurzame toekomst met innovatieve producten. “Zorgeloos comfort” geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s – vanaf de eerste dag. 

Zo ligt er een welkomstboekje voor je klaar met alle informatie die je nodig hebt, dat in combinatie met de op maat gemaakt onboarding zorgt voor een vliegende start. Wij vinden het belangrijk dat jij zo snel mogelijk op je plek bent en je thuis voelt. Wij zullen er alles aan doen dat jij zo snel mogelijk, lekker zorgeloos en comfortabel aan de slag kunt.

Ook nadat je bent gestart blijven wij betrokken. De wereld om ons heen veranderd snel en de enige manier om bij te blijven is door te blijven leren. Dit verstaan wij onder een lerende organisatie:

 • Bevorderen van de ontwikkeling van alle medewerkers;
 • Van en met elkaar leren;
 • De kennis en ervaringen van eigen experts benutten;
 • Leren van nieuwe vaardigheden en het afleren van oude gewoontes;
 • Toestaan dat sommige zaken niet goed gaan, of zelfs mislukken;
 • Leren wordt gestimuleerd, gefaciliteerd en gestuurd door je leidinggevende.

We kijken uit naar je start! Onze actuele vacatures vindt je op deze pagina, maar we staan ook altijd open voor een spontane sollicitatie.  

Onze vacatures voor vakmensen en leidinggevenden

Overzicht van alle vacatures

Zorgeloos comfort – met als doel een duurzame toekomst voor de klant én voor jou. 

Alle vacatures