Je helemaal thuis voelen - dat is wat telt!

Waardoor ontstaat het gezellige gevoel van geborgenheid?

Alles begint met de toegepaste gebouwtechnologie op basis van duurzame energiebronnen: warm water, warmte, ventilatie, koeling - en alles met een deels door de overheid gesubsidieerde warmtepomp voor uw huis.

U kunt in aanmerking komende warmtepompen en andere producten snel en eenvoudig vinden in ons overzicht. Hoeveel subsidie u kunt krijgen, hangt af van het soort apparaat en het vermogen daarvan. Kijk daarvoor op onze apparatenlijst.

> Ga naar de apparatenlijst


Warmte, bescherming, geborgenheid


De STIEBEL ELTRON comfortproducten maken van uw droomhuis een thuis om u behaaglijk te voelen.

Het comfortabele bouwproject


Bent u een bouwproject aan het plannen of bevindt u zich al temidden van een stressvolle renovatie? Vertrouw op de tientallen jaren aan ervaring van STIEBEL ELTRON en voorzie uw huis van het best mogelijke comfort: state-of-the-art warmtepompen die net zo efficiënt verwarmen als dat ze koelen. Optimale luchtkwaliteit zonder handmatige ventilatie. Warm water temperatuur nauwkeurig tot op de graad met transparante verbruikswaarden. Individuele ontwerpoplossingen voor uw pand. Met STIEBEL ELTRON krijgt u de beste technologie voor uw huis en de zekerheid dat u de juiste beslissing heeft gemaakt.


Meer inspiratie en informatie nodig over onze gesubsidieerde warmtepompen? Bekijk ons ​​warmtepompoverzicht voor nog meer comfort.

STIEBEL ELTRON WPL ACS lucht | water warmtepomp

Verander uw woning in een echte “comfort zone”: de WPL ACS lucht | water warmtepomp zorgt voor aangename koelte in de hete zomermaanden en levert behaaglijke warmte gedurende de lange winter. Bij gebruik in combinatie met een warmwaterboiler, zorgt hij ook voor aangenaam warm water. Ontworpen voor buitengebruik, spint hij rustiger dan een kat en hij kan ook worden gecombineerd met een zonnesysteem.

Lees meer over de WPL ACS

STIEBEL ELTRON LWZ CS Premium integrale ventilatie unit

Is het niet fijn om te weten dat er thuis iemand is die alles regelt? De LWZ CS Premium compacte unit met integrale warmtepomp combineert vier comfort-functies in één apparaat: ventilatie, verwarming, warm water en koeling. Geavanceerde inverter technologie zorgt voor een verbeterde efficiëncy terwijl all-round geluidsisolatie zorgt voor een uiterst stille werking. 

Lees meer over de LWZ CS Premium

STIEBEL ELTRON LWZ ventilatie unit

Het veelzijdige talent voor de nieuwbouw. Compact all-in-one toestel met de functies WTW ventilatie, verwarming, warmwaterproductie en koeling.

Meer over ventilatie

STIEBEL ELTRON DHE Connect comfort doorstromer

Welkom in de comfort-zone! Met de DHE Connect comfort doorstromer beschikt u over een apparaat van topkwaliteit: met het grote touchscreen kunt u exact de juiste temperatuur instellen dankzij 4i technologie, ook kunt u de huidige verbruiksgegevens en kosten in de gaten houden. Weerberichten, nieuws en uw favoriete radiostation worden naar u in de badkamer verzonden via WLAN.

Lees meer over de DHE Connect

Hulp nodig om de juiste warmtepomp te vinden?

Ontvang een warmtepomp-offerte van ons.

Vraag een warmtepomp-offerte aan