Als u zich afvraagt hoe u dat comfortabele gevoel kunt creëren, dan heeft u hulp bij de hand. Het begint allemaal met het gebruik van bouwservices gebaseerd op duurzaamheid: warm water, verwarming, ventilatie en koeling.


De juiste mix van deze cruciale elementen stelt ons in staat om een gevoel van huiselijkheid en welzijn te creëren: aangename warmte en frisse lucht maken samen het perfecte binnenklimaat op precies de juiste temperatuur voor u.


Warmte, veiligheid en beveiliging - STIEBEL ELTRON comfort producten helpen om de lifestyle waarvan u droomt om te zetten in een echt comfortabel huis.


Bent u een bouwproject aan het plannen of bevindt u zich al temidden van een stressvolle renovatie? Vertrouw op de tientallen jaren aan ervaring van STIEBEL ELTRON en voorzie uw huis van het best mogelijke comfort: state-of-the-art warmtepompen die net zo efficiënt verwarmen als dat ze koelen. Optimale luchtkwaliteit zonder handmatige ventilatie. Warm water temperatuur nauwkeurig tot op de graad met transparante verbruikswaarden. Individuele design oplossingen voor uw pand. Met STIEBEL ELTRON krijgt u de beste technologie voor uw huis en de zekerheid dat u de juiste beslissing heeft gemaakt.

STIEBEL ELTRON LWZ CS Premium integrale ventilatie unit

Is het niet fijn om te weten dat er thuis iemand is die alles regelt? De LWZ CS Premium compacte unit met integrale warmtepomp combineert vier comfort functies in één apparaat: ventilatie, verwarming, warm water en koeling. Geavanceerde inverter technologie zorgt voor een verbeterde efficiency terwijl all-round geluidsisolatie zorgt voor een uiterst stille werking. 

Lees meer over de LWZ CS Premium

STIEBEL ELTRON LWZ 504 E ventilatie unit

Het veelzijdige talent voor de nieuwbouw. Compact all-in-one toestel met de functies WTW ventilatie, verwarming, warmwaterproductie en koeling.

Meer over Ventilatie

STIEBEL ELTRON WPL ACS lucht warmtepomp

Verander uw woning in een echte “comfort zone”: de WPL ACS lucht warmtepomp zorgt voor een koele oase in de hitte van de zomer en levert behaaglijke warmte gedurende de hele winter. Bij gebruik in combinatie met een DHW boiler, kan hij ook warm water leveren op exact de juiste temperatuur. Ontworpen voor buitengebruik, spint hij rustiger dan een kat en hij kan ook worden gecombineerd met een zonnesysteem.

Lees meer over de WPL ACS

STIEBEL ELTRON DHE Connect comfort doorstromer

Welkom in de comfort zone! Met de DHE Connect comfort doorstromer, beschikt u over een apparaat van topkwaliteit: met het grote touchscreen kunt u exact de juiste temperatuur instellen dankzij 4i technologie, ook kunt u de huidige verbruiksgegevens en kosten in de gaten houden. Weerberichten, nieuws en uw favouriete radiostation worden naar u in de badkamer verzonden via WLAN.

Lees meer over de DHE Connect

Hulp nodig om de juiste warmtepomp te vinden?

Ontvang een warmtepomp-offerte van ons.


Vraag een warmtepomp-offerte aan